Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

lilabmw

ty mas velke prsia.tie foto uplne zbilzka velmi skresluju,vtedy sa take velke nezdaju,ale na tych fotkach,kde si odfotena zdialky,tak tam su ozaj velke!a to aku velkost podprsenky,tak to je uplne individualne,to zalezi aj od postavy a sirky hrudnika,lebo tebe tie D pekne sedia a taktiez to zalezi od typu podprsenky.a ty si casom najdes,ake podprsenky ti najlepsie sedia.ja napriklad polovicu podprseniek,co som v osiali hned po opke nakupila ani nenosim,lebo mi vobec nesedia.urcite aj ty si najdes ktore ti budu najlepsie sediet,v akych budu tie tvoje prsia najkrajsie.a ty mas velmi pekny tvar prs,cize to je dolezite,nie cislo podprsenky...

0705bubu

zuza265

prosim ta tie dreny to su nejake hadicky so sackom ked si si ich nosila, neviem si to predstavit ake to bude. neboli to ked ich vyberaju? kde sa to presne zavadza?? dakujeeem uz sa mi to bliiizi 20.4.

wauka

rita

no ja som tiez zvedava ako to namne ukaze ked mam 160cm 49 kg a budem mat 400ml ,,,,ja pojdem az v stredu na operaciu,,ja som uz strasne zvedava ako budem vyzerat lebo neviem si to vobec predstavit

rita149

wauka

nemas ma prečo urazit :-) ved je to tak, nemala som fakt ziadne prsia! Preto som terza stastna ze mam a lutujem ze som davno nesla! Mam 300ml, aj doktor povedla ze su dost velke na to ze su to 300, ale ja som chuda dost tak preto to rak posobi, mozno na silnejsej babe 300 nevyzeraju velko, neviem.Ja tiez ked pozeram galerku a niektore baby čo maju 400 sa mi zda ze ja mam vacie prsia od nich :-)

ty uz mas po? či ešte nie, Prepac je nas tu tolko a nevie kto je pred a kto po.

monny3

mahulienka
bola som v galerke,ale na fore bol jeden problem a nechtiac ma vymazali,ja som spokojna s prsiami len o trosku mam pravy nizsie tak si ho podlepujem ty mas vsetko ok?este jedna otazocka vlasky mas svoje?mas ich pekneee aj prsia.

sisente
ty uz cvicis naplno,alebo mas nejake odmedzenie,niekedy sa v posilke neukontrolujem a potom si to vycitam ci som si neublizila, ja som po opke dva mesiace a dva tyzdne
ty si tiez nosila pas od ktoreho mesiaca a pomohlo?

wauka

rita149

dufam ta neurazim,,,ale nato ze si nemala skoro ziadny zaklad,,keby tam nevidim fotky,,,tak fakt by som povedala ze si mala dostatocny zaklad nato ze mas take genialne prsia...nechce sa mi verit ze 300 a mas take didiny :D