Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

petra 001

bimbi

tak ja uz o 2 tyzdne idem do prace,je to skor fyzicka praca,ale dufam,ze to bude ok,jasne ze sa budem setrit ako sa da. tak lezat sa mi velmi nechce,ebo potom ma to strasne boli sa rozhybat,ale to sa len tak motam po dome,mama ma dovolenku tak je s malym.
juj tak si neviem predstavit,ze to este take dva tyzdne bude boliet,lebo stehy idem vyberat 16 teho.

bimbi

Petra
No ja som mala taky tazsi priebeh po opke,hoci fungovala som doma uz na treti den,ale s bolestami a na liekoch..to vstavanie-tlaky a bolesti som mala aj 3 tyzdne,hoci stale sa to trosku zlepsovalo,ale prve 2tyz.boli peklo,mna to este rano boli aj teraz 5t.po opke,aj prsia na dotyk, ale tak zase ty to tak vobec nemusis mat,baby hovoria ze po vybrati stehov je citelna ulava..mozno ja som sa tak nesetrila ako som mala a lave prso mi zdvihal zvnutra zlazu o sval,lebo bol vacsi pokles tak mozno aj preto tie bolesti.. Tak sa skus setrit,ale zas len nelez stale,aj chod na prechadzku..neboj najhorsie je uz za tebou!

bimbi

Petra 001
Ano aj ja som to tak mala,najhorsie je sa rozhybat,posadit, potom je uz lepsie..
Ja mam 370 anatom ,som zvedava ako na tebe ukazu,aj ked gulate budu ine..tak len vydrz,zachvilu uz budes sexi ceckana bez podprdy :)

0705bubu

petra

ano mne to vysvetlil, ze je to dobra vec, tak to beriem a nejaku bolest navyse hihi kvoli kabelkaam no nekup to haha :-)))

petra 001

mne ich vyberal na druhy den,ze zbytocne ich nechavat dlhsie,ze to tam len zaschne.ale vec je to urcite dobra,nemas aspon modriny,lebo cela krv ti odtecie von a neostava dnu

0705bubu

petra001
dakujem no tak sa mam na co tesit :-( a po kolkych dnoch ti ich vyberali? mna operuju piatok a pondelok ze mam dojst na dreny takze necele 3 dni...

petra 001

bimbi,

mali sme davat 400ml ale nakoniec sme dali 375ml,povedal,ze mam kratky hrudnik,ci ako by som to povedala,ze anatomy vobec,ze to by sli uz od krku:D a 375 ze by boli idealne.asi skusal,co lepsie vyzera tak nechal 375. ja som spokojna,len som ich este poriadne nevidela.nechem sa este odopinat.

poobede som si bola trosku pospat a ked som sa zobudila,ani pohnut som sa nemohla.akoze katastrofa:) ani s rukami pohnut,nic.tak ma mama zdvihala.ale ked sa pohybujem,tak je to uz ok.len rano to asi bude katastrofa:)

petra 001

0705bubu

ja som mala dreny a su to take hadicky co mas pod prsiami a odsavaju ti vlastne krv aby sa ti nespravili modriny.mas to ako take kabelky jednu z jedneho prsa a druhu z druheho a tak si to nosis so sebou ked ides napr.na vecko.bolest dost neprijemna,ked to vyberaju.bleeee.citis ako ti to vytahuje a boli to no.