Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mahulienka

Monny 3 vlasy mam tak napol svoje. Mam clipy,ale dakujem. Ani prsia nemam svoje, ale od dr. Cervena.
Co sa da robit, ked to co nemas chces, ked to co maju ostatny tiez chces... a coho mas dost neriesis.
Lilabmw podprsienky neries. 3 tyzdne po opke som ich mala jak skaly nic mi nesedelo, proste nalozila som si nieco na neforemne tvrde gule. Teraz mi maknu, idu krasne k sebe, a konecne mam pocit,ze na ziadnej opke som nebola tak som sa narodila, tak mi narastli...

zuza265

0705bubu
a ešte som chcela, ja som to mala od pondelku do štvrtku, lebo hovorili, že niektorým dievčatám sa zvykne pustiť krv aj neskôr i ked málo, ale aj tak to viac pomôže :) hovorím, len to, čo mi bolo povedané od doktora :)

zuza265

0705bubu

ahoj :)
no presne sú to také hadičky s "nádobkou" na konci a nosila som si to všade. A ked to vyberali, tak ako nechcem strašiť ale hnusný pocit to bol, si zober, že to cítiš dnu v prsníku ako ti vyťahujú hadičku, síce tenku ale aj tak. Ale zase nebolelo to a bola to sekunda:) Mne to zavádzali spod pazuchy mám tam malinkú ranku. Ale myslím si, že to stálo za to, že to pomohlo veľmi.
Takže už čoskoro, bože aj ja som čítala, zisťovala a ako viac som síce vedela do čoho idem, ale aj tak mi na klinike všetko povedali :) Držím silno silne palce!

bimbi

Petra neboj,ved hovorim ze ty to tak vobec nemusis mat,kludne si daj lieky proti bolesti a prvych 5dni som si davala na spanie stilnox a celkom som fajne spala aj na tom blbom chrbte :)
Gabuliacik
No to bude ono, je to predsa vacsi zasah ako ked len vlozia implose, tak to zrejme viac boli pri hojeni, ja napr. este pred par dnami cca mesiac po opke som sa nevedela na lavu ruku opriet na laket,ked som lezala a v noci som malemu isla dat mlieko- som sa oprela o laket a myslela som ze sa mi urvu tie stehy zvnutra, take pichava ostra bolest, a trvalo aj pol hodku kym sa mi to ukludnilo.. Pritom cez den vsetko ok, len to zapretie sa o lavu ruku(zdvihali lave p.) tak na tu stranu daj vacsi pozor.. Ale podarilo sa mu to paradne nasmu sikovnemu doktorkovi, mam ich uplne rovnako, aj bradavky v jednej vyske.. Uplne SUPER!! Zdravim pan Dr. Cerven !!!

gabuliacik

Petra
Gratulujem k prskam. Neboj bude lepsie. Tie tlaky budu ustupovat,teraz vela oddychuj.

Bimbi
Ja mam tiez to lave dvihane a ked citim tlaky alebo nieco,tak to lave viac. Ale kazdy den je to lepsie. V utorok uz makam,aj ked sa mi nechce