Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

Barbora10

dakujem za tvoj prispevok ,ja to viem ale vysvetli to babam neviem co tu riesia.JA zato nemozem ze mam kosik C,D.Ja mam aj siroky hrudnik celkom vzdy som mala.A ked sa niekomu mojem prsia nezdaju alebo nepacia nemusia sa na ne pozerat nikoho nenutim len sa ma to trosku dotklo.

Este raz dakujem dobre si to napisala dolezity je tvar a nie cislo kosika :-)

leus

zajacik
Trvaj prosim Ta na vsetkych info od kociek k fotkam do galerky, tak ako to zaviedla Barborka:profil, velkost aj doktor :)

0705bubu

petra001

ahoj no mas ich super didiky nove :-)) ja uz sa neviem dockat. Uzivaj si plnu hrud mas byt na co pysna :-)))))

petra 001

a kedy je najlepsie si ist kupit podprdu?pockat kym zmakknu? boze,ja sa neviem dockat:)konecne podprda bez vystuze haha

Alexiss

Caute baby
V utorok mám termín opky, vo štvrtok som si bola pre výsledky a v moci mám nejake bakterie, neviem či mám ist na opku, nemala ste niektorá takýto problém

bimbi

Petra
Ja som mala pooperacnu 75 C a kupujem si 75D alebo 80C..ale kazdy vyrobca ma ine cislovanie,najlepsie ze vyskusas viac cisel

petra 001

zuleko,

vazne si kupujes Cka? ved ty mas dobre velke prska:) no uvidime,jedno mam trosku opuchnute,druhe v pohode.dufam,ze sa velmi nezmensia:)