Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

zajacik

ja som to riesila tak,ze tie maily,ktore nesplnali podmienky,tak tie som nevybavovala.inak sa to nedalo,lebo stokrat sa tu omiela,co treba napisat do mailu...sem tam to tu napis a tie maily,ktore nebudu obsahovat vsetko co je potrebne,tak ich nevybav.ved na co maju byt take fotky v galerii,ked nevieme najdolezitejsie info.

petra 001

lilabmw

ved jasne,ze je jedno ake kosiky mas.ked su prsia pekne a hlavne,ze sa pacime sami sebe,to je najdolezitejsie.urcite je kazda z nas stastna,za to,co teraz ma,hoci by niektore by chceli zas vacsie,ale vzdy je to o 100 percent lepsie,ako to,co sme mali predtym.

lilabmw

tenda ja,
ja som tiez od Očenasa.Kedy si bola na opke?a aku mas velkost ked si nestastna z velkosti?JA som vela citala fora o prsiach pred opkou a som rada ze som hned isla do väčšich ,väčšina bab co ma tu mam okolo 300 alebo menej tak sa im zdaju male ale samaozrejme zaklad pred opkou je rozhodujuci niekomu stači aj 250 na krasny dekolt :-) tak nezufaj a bud rada zato co mas ,raz das väčšie :-) pekne sviatky aj tebe zelam

zajacik_006

petra001
tu sa nejedná len o teba,ja už len nahadzujem to,čo mi dievčatá pošlú. Zo začiatku som apelovala,ale teraz už nie.
Tak dievčence,posledný krát vám píšem,aby ste vždy ak chcete popis k fotkám,napíšte mi to do mailu. Lekár,ktorý vás operoval,aký druh implanátu,tvar a veľkosť.To je najzákladnejšie a potom prípadne ako dlho ste po opke. Ďakujem

petra 001

zajacik 006

to mas pravdu a mna to vobec nenapadlo napisat to k fotke,vsetky detaily a jasne,ze je to lepsie a aj to,ze nemozes sa vsetkym zaoberat,ved uz len to,ze tu hadzes hned fotky,ked ti niekto posle,tak je dost.najblizsie ked poslem fotky,tak tam napisem vsetko okolo,ale ked posielas cez mobil,tak sa to tam akosi neda,neviem,mozno ze len ja:)))

tenda1

Čaute baby , už som tu dávno nebola a ako vidím všetko nové mená v galérke ani nehovorím :-)

Baby od dr Očenáša ako sa máte?Ja idem 14.4. na kontrolu a musím Vám povedať , že ma štve tá moja veľkosť , mohla som si dať aj väčšie :-).

Baby čo váhate dajte si vždy väčšie , lebo budete ľutovať:-) , nabudúce si dám 450 ak sa zmestí hi hi hi

Musím sa znovu pofotiť a pridať aktuálne foto.

Všetky pekne pozdravujem a želán pekné sviatky.

zajacik_006

leus
ja som to tu už niekoľkokrát písala a ja som jeden čas vždy aj písala holkám maily,aby mi to poslali. Myslíš,že ma to stále dookola baví ešte aj vypisovať spätné maily? Mám aj svoju rodinu a povinností.