Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

barbora10

neviem ako si to teda pochopila ty a hlavne nechapem ako vieš ako to pochopila lilabmw.ja nenam apsolutne nic proti nej, ja som to nemyslela v zlom.Ja som len napisala ze sa mi nezdaju tie prisa take velek ze potrebuje D kosik to je cele.Napr, sisente ma 370 a jej prsia sa mi zdaju vacie.Ved stale sa tu premiela velkost podprseniek tak som napisala len moj nazor.Ja teda neviem či to ej nejaka hamba alebo co je to ked napisem ze prsia mi neyzeraju az tak velko ze sa čudujem ze ma D.Čo je na to zle??? To je ako napriklad ked napisem ze Zuelko ma 390ml a jej prsia sa mi zdaju velke velmi a tiez sa mi nechce verit ze ona ma len C podprsku.To akoze aj ona sa ma na mna urazit? Ved toto forum nie je o uražkach!!! Mne tak isto jedna baba napisala uz neviem kto ze adka 22 ma rovnaku velkost ako rita a adkyne prsia sa zdaju byt vacie! Tiez som sa mala urazit?

Zuelko
dakuej ze si to teda aspon ty pochopila tak ako som to napisala.A dufam ze si sa neurazila ze sa mi zase tvoje prska zadaju veeelke na to ze mas 390ml :-)

tenda1

lila bmw

ahoj , ja mám 390 , PRED OPKOU SOM SA STRAšNE BáLA , žE TO BUDú BOMBY , ale ako odpuchli , no mohla som si dať aj väčšie :-) , ja som rada , veď som nemala nič , aléééé mohli byť aj väčšie :-) , poslala som dnes foto zajačikovi , som 3 mesiac po opke

barbora10

zuleko

nikto tu neriesi utok na osobu:)iba som sa zastala lilie,ze sa jej to mohlo dotknut a zrejme sa jej to aj dotklo.a netvrdim,ze to bol ritin umysel niekoho urazit,ale radsej si premyslim ako co napisem.niekedy to totiz nemusi byt ani tak myslene ako to vyznie.

Zuleko

Baby zas nemusíte sa všetkého chytať hneď,že je to útok na osobu,určite to Rita tiež nemyslela v zlom!!Napísali sme akurát,že je to zvláštne a že sa nám to nezdá podľa fotky,že by mala až taký veľký košík a nie,že jej prsia sú škaredé a podobné veci.. to je všetko!Ešte raz sa ospravedlňujem...

barbora10

mne osobne sa nepacil prispevok od rity,pozastavila som sa nad nim,pretoze vyznel tak,ze ak sa lilie dotkol,tak sa vobec nedivim.

Zuleko

lilabmw
Ospravedlňujem sa ak sa ťa moje reakcia dotkla,vôbec to nebolo myslené v zlom,tak sa ti ospravedlňujem.Ja som len poukázala na to,že fakt niekedy si dá baba menší imploš a má oveľa väčší košík.

barbora10

a taktiez sa pridavam a prajem krasne sviatky a hlavne malo vody!!!

ja uz balim veci do porodnice.prsia zatial vporiadku,akurat su riadne tazke,esteze mi ich uz podopiera brusko:)poslem este foto pred porodom a potom ked sa naleju mlieckom.a tiez ma chytila nakupna horucka podprseniek,tak som si kupila dve kojenecke.su fakt sexi:)))