Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Tenda,
Kukala dom tvoje foto,pimenili sa ti,vidno,že Uz sú sadnute..pekné...;))))
Plavky sedia veru Fajn,akú máš velkost?a čo pidprdy?aké kupujes?

xantipa163

tenda
no vazne sa ti riadne zmenili, dost odpuchli, ale kedze ja som za prirodzeny tvar, tak mne sa pacia viac teraz, ako predtym. Teraz by som ti nehadala, ze mas silikony, predtym to bolo vidno.
A ber to tak, ze vsak este stale mas rezervu na vacsie, ci vekom, ci aktualnou velkostou. :-)

tenda1

zuleko

Ty ideš ešte raz? Či len neskôr uvažuješ o 600 ml?

Podľa mňa ich máš pekné , Tebe sa zdajú malé?

Ja mám tiež 390 ale moje vizerajú menšie , ale to je asi nakoždom inak

tenda1

mery nr

...áno , pekne klesli ale sa aj poriadne zmenšili :-) , ja som chcela tvar prirodzený tak to som rada , že je to tak

Tebe sa nezmenšili?

drndula

Zuleko,

Tak na tie tvoje buchty som veru zvedava...;)))

Mery,

No veru,menia sa stále,maknu a volako sa scvrkavaju...hmmmm...Uz by ani nemuseli viac..;(((

Rita,

Teba si ani s takými veľkými kozami Neviem predstaviť...Hihi

rita149

zuelko

ved pockaj sa ked ja dam 600-vky :-)
famdim ti velmi v tomto!!! nech sa ti to splni ale už teraz ich mas ukazkove!

Mery NR

tenda1
to je sila, ako ti tie prská odpuchli a klesli. ale teraz ich máš krásne prirodzené!! :-) aj ja si už všímam, že ich mám každým týždňom menšie a menšie :-(, ja som teraz 2 mesiace po opke