Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Rita,

No neviem,Ved ťa to bude ťahať k zemí,drahá...budeš ohnuta ako babka pod takou váhou,ak ťa to si nezlomi...+))))

lilabmw

wauka

neboj budes spokojna a vzdy sa najde niekto komu sa tvoje prsia pacit budu ale aj nebudu nato sa treba tiez pripravit ale hlavne sa musia pacit tebe to je najhlavnejsie aby si sa ty citila dobre a neboj urcite budu krasne.:-)

wauka

lilabmw

pery si zatial nedam spravit urcite,ja som chcela len stakou tekutinkou,,neviem ani ako sa to vola ale asi kazde 4mesiace sa to doplna......
neboj nebudem si namyslat :)) ale ledva prehltam tak je to neprijemne )) no fotky dam az vtedy ked budem spokojna ked nebudem tak prepadnem do zabudnutia :D

lilabmw

wauka

moc ti drzim palce a tesim sa s tebou a nestresuj nenamyslaj si a nesleduj sa pred opkou a vsetko bude ok nebudes chora neboj.A tesim sa potom na fotky :-)permalip je implantat co sa da do pery a mozes si ho potom kedykolvek odstranit no Dr.A zakrok trva 30min ale je to dost drahe a neviem ja som tiez uvazovala ale ja mam plne pery takze to zase by som len vymyslala a nechcem zase vyzerat jak kacica ako niektore :-)

tenda1

drndula

veľkosť kupujem 75D , na počudovanie :-) , ale mám aj 80C

plavočky sú super , ja som si kúpila aj tie námornícke - ak vieš ktoré...
odfotím a pošlem...

xantipa

no ak bude treba meniť , tak potom dám väčšie , teraz určite nie :-) , som rada, že mám tieto :-)

wauka

papulky

za 2dni idem na opku a zas ma boli hrdlo ale uz to neriesim :D

baby ten permalip co stoji u ocenasa? to je to co sa dava kazdy polrok? a potom sa to vstrebe?

drndula

Xantipa,babymica,

Tiez by ma zaujímalo preco.....absolútne to nepotrebuje,krasne plné pery,Nie ako Ja,prísna horná čiarka...