Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Wauka,

Hej Je tovtak,najprv sa moc netesis skor sa bojis Toho všetkého,či Je to však bližšie tak sa človek začne tešiť čoraz viac,a to sa čas vtedybzqcne akurát vliect...alr uzlrn dva dni a si cecana..rak si ešte uzi posledné dni so starým hrudnikom

wauka

drndula

no ved uvidim , napisem po skusenostiach ...))) inak neviem si predstavit co si oblecem teraz na jar ked pojdem do prace, tak aby mi netrcala ta hnusna podprsenka,

drndula

Wauka,

Tak ked zjes,si dobrá...Ja dom zjedla polievku o 11 večer,,keď ako tak žalúdok spolupracoval,aj to len vodu vypila cez slamku,slíže som sa ani nenamahala ponahanat lyžicou,to by bol nadludsky výkon...bo a potom také piskoty nadránom boli k nezaplateniu...mňam...;)))

wauka

drndula

no ved uvidim , napisem po skusenostiach ...))) inak neviem si predstavit co si oblecem teraz na jar ked pojdem do prace, tak aby mi netrcala ta hnusna podprsenka,

drndula

Wauka,

Tak ked zjes,si dobrá...Ja dom zjedla polievku o 11 večer,,keď ako tak žalúdok spolupracoval,aj to len vodu vypila cez slamku,slíže som sa ani nenamahala ponahanat lyžicou,to by bol nadludsky výkon...bo a potom také piskoty nadránom boli k nezaplateniu...mňam...;)))

wauka

drndula

no parada,,,tesim sa uz ,,velmo ...tak pomaly idu teraz dni,,naprv ze uz len 2mesiace, potom mesiac, potom uz len 3tyzdne, teraz uz len 2dni a neskutocne pomaly to ide,,,ale ved nic mi neujde ale asi aj vy ste sa tak tesili na cecule,,,,a ja som strasna tiez,,,polku prasata zjem ked sa prebudím :D

drndula

Wauka,

Sutre budeš mať,na to sa príprav....no a čo sa týka vracania,to Je individuálne...Ja by som,Keby nieco v žalúdku mám,ma nadrapovalo a vôňa jedla na mňa pôsobila priam odpudzujuco,ale sú tu aj kočky napr.Rita ktora si obed vychutnala...;)))-

drndula

Wauka,

Natukas,aj ja som sa zmohla aspon nato zr som sa ohlásila po narkóze...a posťažovala sa na toho slona,čo sa mi usadil na hrudníku...;))))