Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wauka

drndula

no ved prave toho sa bojim ze sa ma spytaju a ja poviem ze NEVIEM a budem za P*** ...nevadí, zo zaciatku pojdem len do nakupnych centier ako NY, HM a tak musim vyskusať aj..ale urcite az po tych 5tyzdnoch

drndula

Wauka,

Rýchlo di zvyknes aj keď zo začiatku to bude potiaren a trápne kupovať pidprdy v obchode kde obsluhuju predavačky,Ja nezabudnem nato ked sa ma pýtala akú velkost chcem,a Ja že:Neviem....;)))) kukala na mňa jak na dementa;))))
Kým sa do toho dostaneš to potrvá,ale Uz to potom bude aj závislosť....viem o čom hovorím,a chvalabohuuuuu,Je nás tu na fóre kopa..;))

wauka

drndula
no veru uz som vyhodila vsetky podprsenky co som mala ,,jarne upratovanie akurat osm si nechala 2 na tieto 2dni :D :D budem chodit na ostro , cecky vzhuru...bude to ovsem nezvyk kupovat hentake nezmyslene cisla :D hej Mentor 400ml VP :P

drndula

Ťažko povedať prečo si kazdy z.nich diktuje iny čas na nosenie podprsky,asi majú svoje dôvody prečo Je to tak,pooperačný priebeh,rekoncalescencua a výsledný efekt...u červena Je to 5 týždňov

drndula

Wauka,

Tak ty si tá špeciálna agentka,dá sa to nejako zamaskovat či?;))))

Existujú čierne blúzky až skoro ku krku,to zakryjes..

wauka

drndula

a ako je to mozne ze kazdy doky inak doporucuje nosit tu podprsenku,,kamoska bola pred mesiacom u Jezovitovej ta vravela ze mesiac treba nosit nonstop potom len v noci staci ,,,,,u Cervena boli kamosky pred 6rokmi a tiez vravel ze 5tyzdnov treba nosit,,,u Ocenasa 8tyzdnov,,,,je nato neake normalne vysvetlenie?