Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Rita
Podľa mňa takýmto tempom,keď budeme pokračovať,ideme spolu v auguste do tých 600ml spolu:-))))

tenda1
Áno plánujem druhú operáciu teraz v júli,august:-)Chcem mať prsia väčšie,tie fotky skresľujú a v skutočnosti nie sú také veľké.

lilabmw

wauka

jasne kebyze pojdem do LE na to fotenie co Doki hovoril tak urcite sa ozvem sak na facebooku si napiseme :-)

wauka

drndula

dakujem

lilabmw
ty si cislo, ze tatose :D :D inak ked pojdes na kontrolu sem do Levic mozme skocit na kavu alebo chodis do BA na kontroly?

lilabmw

wauka

ja som tiez vracala 2 krat a prijemne to nebude vracat neboj som sa aj vracat bala ci mi neuletia z hrude tie moje tatose :-)

drndula

Wauka,

Držím palce,len aby si vydržala a aj tvoje predsavzatía...+))) podls mňa to nevydržis....žiadna z nás to nevydržala,ak neviem o nejakej svetlej výnimke samozrwjme....to ťa bude doslova pokúšať ist do obchodu a navliekat na seba vsetky.mozne tvary,veľkosti,farby..;)))))))))

drndula

Cinimini,

Vitaj,;)
Fotky pre Zajacika na galeria@zoznam.sk...aj s popisom,koľko,kto.kedy,aké,profil...;))-- sme zvedavé

cinimini87

ahojte baby

neviem ci sa ma este pamatate,davno som tu nebola......
uz aj ja som po opke!! :-)
chcela by som poslat fotky zajacikovi,lenze neviem mailovu adresu.... a staci ked poslem fotky po opke,lebo pred som sa neodfotila....