Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

petra 001

babymica

ja by som na tvojom mieste na ziaden permalip nesla.mas pekne velke pery a myslim,ze s vacsimi by si uz vyzerala neprirodzene.
mne sa dokonca snivalo dnes,ze som niekomu vysvetlovala rozdiel medzi permalipom a tym druhym sposobom,no teraz ma to nenapadne,ale vo sne som vedela :DD
ja by som sa asi bala si dat zasahovat do tvare,ved predsa,telo este zakryjes,ale tvar nie..na to si fakt treba najst brutalneho odbornika a hlavne na nosy.

drndula

Petra,

Typicki chlapi...najprv destrukcne otázky typu:načo to pitrebujes,prečo so chceš dať urobiť kozy Ja som spokojný,mne sa páčia tie tvoje,som s nimi spokojný.....
Ale potom sa i zrazu páčia si tie nové,mačkaju,chytajú,vzrušuje ich pohľad na ne...a uz.si ani nespomenu že nás odhovarali od op..tak si zvyknú ze na naše pôvodne krasne si ani nespomenu...;))) pokrytci,a vidis,tvojmu sa aj vacsie by páčili.....

petra 001

drndula
ale ty ich mas aj o dost vacsie ako ja :D mne sa tvoje pacia.ale ked som si pozerala v tabulke rozdiel medzi 375 a 400 ml tak rozdiel bol len v sirke nejakych 5 mm.na tie druhe miery mali rovnake.ale sice neviem,ake si mali ty predtym,urcite si mala aj nejaky ten zaklad,lebo ja skoro nic

petra 001

drndula

ved aj ked som muzovi poslala fotku bez tak vravel ze mohli byt vacsie:D ale on by bol asi happy keby som mala nejake 5ky.ale hlavna vec ze ked som mu predtym vravela,ze chcem ist na opku,tak vravel,ze nacooo,ze jemu to neprekaza,ale ked sa necitim takto dobre nech si dam.a zrazu su mu uz aj tieto male:D no ale ked si makne a uvidi,tak si myslim,ze bude spokojny:)
ja som vzdy chcela take,aby vyzerali bez mojej triple gel podprdy tak ako s nou a to keby ze si dam teraz nejaku vystuzenu,tak budu fajne velke,takze super.
baby aj vas tak rano strasne stipali?mna strasne a hlavne okolo bradaviek a stehov.strasne to stipe asi pol hodky a potom prestane.
a dufam,ze tu dnes nikto nenakluse a nebude sa ma snazit oliat:D

drndula

Petra,

Ak si ich mala v pooperačnéj pidprsenke,tak sa nečuduj,sú tam riadne stiahnuté,Ja keď som prišla domov po op,muž a kamarátka sa pýtali kde mam tie kozy...Sak to nebolo vôbec vidieť,ale ked som ich potom rozpustila a vyslobodila tak zirali,ze aké bomby... Takto to inak nevidieť...kamufláž ako bič!!!! Mala si sa rozopnúť a ukázať,by sa im oči riadne zväčšili;)))

Čo sa týka tej bolesti,Ja som tiez trpela ale tie rána boli až di plaču,kým sa to rozdychalo a bolesť ako tak ustúpila ..ranné vstavanie a tie tlaky...bo musíš vydrzat,bude lepšie...Ja Uz mesiac chrnim v pohode Ja.bruchuuuuu...+)))

petra 001

Wauka

ja som nevracala vobec a ani si to neviem predstavit,lebo ked len zakaslem,tak to je utrpenie:D ja som sa opila najprv coly a vody.dievcata tu pisali,ze vybublinkovana coca cola pomaha po narkoze a mne velmi pomohla.som sa smiala,ze som za jeden den tolko coly popila ako za cely rok normalne:)

inac,mna cecky este stale strasne bolia,hlavne rano,ale uz fungujem ako tak normalne.aj vcera som bola na navsteve u svagrinky a ta si vobec nic nevsimla.aj svokre som vravela a ta ze ci som si akoze bola zvacsit,ze vobec nic nevidno.tak neviem,ci sa mam z toho tesit,alebo plakat:D

uz teraz lutujem,ze som mohla dat vacsie :D

sisente

monny3

sorry za neskorsiu odpoved, ale uz sem casto nechodim, uz ta euforia trosku ustupila :))) chvalabohu!!! :D Cvicim naplno vsetko uz asi mesiac, aj zataze, vsetko. Pas som zacala nosit mesiac od operacie a mesiac som ho nosila do dalsej KO 2 hodiny denne, a ci pomohlo? Mozno trosku, ale to sa treba riadne zapozerat aby si to videla, ale asi trosku pomohol.

BABYmica09

Drndula, Xantypa

Baby ja nie som na 100 percentrozhodnuta ze pojdem na ten permalip, ide aj o to ze uz sa chcem prihlasit na konzultaciu a potom prestudujem omlazeni kde pisu o tom ake je to zbytocne a ziadny efekt ... No a vzdy ma to prejde :-)

BABYmica09

Drndula, Xantypa

Baby ja nie som na 100 percentrozhodnuta ze pojdem na ten permalip, ide aj o to ze uz sa chcem prihlasit na konzultaciu a potom prestudujem omlazeni kde pisu o tom ake je to zbytocne a ziadny efekt ... No a vzdy ma to prejde :-)