Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Caute baby
Veselu oblievacku :)
Citam ako to riesite obvod.. Podla mna je podstatny rozdiel medzi obvodom cez prsia a pod prsiami,cim je vacsi rozdiel,tym vyzeraju prsia vacsie bomby,na vas chuduckych babach co mate pod okolo 70cm tak aj 300ky su bomby a vizualne ukazu lepsie ako na plnsich babach, to je moj nazor :)

petra 001

dakujem pekne:)
ja som tiez nad permanentnym,ale obocko,lebo ho mam strasne svetle a take nevyrazne a nebavi ma to si to stale davat farbit,kazde dva tyzdne.
a inac som sa merala a cez prsia mam 90!! a pod mam 73. ale to asi odpuchnu,lebo nemyslim,si ze mam siroky hrudnik ale z mojich 81 co som mala predtym sa mi zrazu vycarovalo 90?? ako nebranim sa,len nemyslim,ze to takto ostane:)

BABYmica09

Drndula

ale vies co bolo na tom najlepsie? ked som mu povedala ze: ale ved si vravel ze sa ti to nepaci a ze si to nemam dat, tak on nato ze, to som ti len tak povedal aby si sa necitila zle aby som ta neovplyvnoval, inak ze sa mu silikony veeelmi pacia az z toho salie :))))

drndula

Babymica,

Hej,tak skalopevne presvedčeni p tom ze sa im silikony nepáčia,zr Su za prirodzene prsia,ale keď vidia výsledok,zabudnú hneď ja svoje presvedčenia....;)))--
Nastastie,môj muž ma podporoval od začiatku a páčia sa mu,nepatrí do kategórie odporcovia siikonov,páči sa mu a veľmi,stale ich chytá...pán dr.cerven tymto vás srdečne pozdravujem...;)))))

BABYmica09

Petra001

no ved asi sa na to vykaslem, to bol len taky napad :)ale celkom ma zaujal permanentny make up pier, nemate to niektora? aj to dost zvacsi pery ked sa vyberie spravna farba a sikovna kozmeticka tak tovyzera bombovo...len tu na SK neviem kde by som si to dala spravit

inak gratulujem k novym prsickam

BABYmica09

Drndula

presne ako moj chalan, cely cas ma odhovaral ze aby som na to nesla ze to je velky zasah do tela, a dokonca bol aj urazeny ze je to moje telo a ak si ho chcem znicit tak to budem potom lutovat...
no a medzi casom sme sa rozisli a pisala som mu ze som si ich dala spravit, poslala som mu fotky a on nadseny z toho, ze sa mu to strasne paci a tak...cize aj podla mna to len hraju, ze sa im nepacia silikony :)

drndula

Petra,

A ešte dom zabudla napísať ze LUCIAA má .500 a obvod 89 a Ja mamvtaky obvod so 400,tak vidis ako vedia urobiť rôzne veľkosti rovnaký obvod či menší implose väčší obvod ,vsetko Je to len o proporciach...

drndula

Petra,

Rita a LUCIAA ich majú krasne,take veľké a pritom sú neni ako umelé...ako svoje...a klamú telom...LUCIAA má 500 ky s obvidom 89 cm ako mam ja,aj dr.sa čudoval..a Rita ked uvali na seba jednu z tych jej pudprsenuek s vtstuziu,tak aaaamen...ma ich až na krku...;))))

drndula

Petra,

Áno,ja som základ mala,predtým som mala Bcka,po kojeni Nooo,ovisli ymierne a zostali ako Áčka,čiže zaklad kde to supnut bol...;)). Ty máš teda 375?
Ha by som aj o niečo vacsie brala,škoda de sa nedajú nejako dofuknut,aspon o trošku....;)))))

petra 001

drndula

ved co som mu ukazovala galerku,ze ktore sa pacia mne,tak jemu jednoznacne lucy 1990:DD no co ine,jemu sa vobec nezdali velke,ze take akurat.ako ma ich pekne,vyzeraju super,ale na to by som uz odvahu nemala.u mna jednoznacne luciaaa1ale to vyzeraju asi preto tak prirodzene pri takej velkosti,lebo to uz ma druhu opku.ale tiez su dost velke.ale vela bab ma krasne,ja tie co maju mensie,taka rita sa mi zda,ved ta ma len 300 alebo nejako tak a ake su bomby v podprde:)