Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BABYmica09

Bimbi

Ano?? a mohla by si supnut fotecku pier do galerky? som fakt zvedava ako to mas... som z TN ale nevadilo by mi ist koli tomu do BA.. a kolko si platila? mas len kontury pier alebo aj vytienovane?

petra 001

babymica

ja som v priebehu roka isla z ciernej do rysavej,tak cervenej a teraz blond.ale to mam taku blond,ze mi neidno ani ze mi odrastaju.som sa normalne trafila do svojej.ale obocie chcem tak ci tak,lebo to robi strasne vela na vyraze celej tvare ked mas pekne obocko

BABYmica09

Petra001

aj obocie ked je spravene pekne tak to vyzera super, len ja teraz idem z tmavych vlasov na blond tak sa mi obocko nechce moc tetovat, aby to potom nevyzeralo neprirodzene..
no ja som po opke mala 90 a uz mi odpuchli a z povodnych 81 mam teraz 87 ...

wauka

zuza256

:((( nevadi aspon dalsi dovod na nakupy :D skoda ze nemam meter aj ja som sa chcela odmerat teraz kolko mam cez prsia a potom

BABYmica09

Drndula

inak prave prso mam uz celkom makke usadene, aj si ho pekne zdvihnem ale lave to co mam olepene paskou je cele strpnute , na spodu necitlive a ako keby este nesadlo, preto mam aj vyssie trosku bradavku na nom...aj ty si to tak mala ze jedno bolo skor fit ako druhe ?:)

zuza265

wauka
podľa mna niektoré veci určite, si zober nejakú košelu alebo niektoré mikiny, to ja napr niektoré teraz nezapnem, i ked som ešte neodpuchla, ale vidím, že niečo neoblečiem

wauka

baby

taka prakticka otazka,,,ked som doteraz nosila topy-tricka XS kvoli prsiam si dufam nebudem musiet kupovat vacsie cislo resp,dufam si nemusim likvidovat satnik

zuza265

bimbi

súhlasím aj podľa mna je ten rozdiel dôležitejší, lebo napr ja mám široký hrudník, nie som tučná alebo čo ale kvôli tomu si musím napr aj kabát kúpiť o číslo väčší lebo inak sa mi zle robí s rukami. A tým ma teraz napadlo, že sa idem odmerať :D

bimbi

Babymica
Ja mam permanentny make up pery uz 4 roky,je to nenormalne dobre,supnes trochu lesku aj bez zrkadla a si upravena.. Si z Ba? Mam kontakt na jednu sikovnu kozmeticku ak budes chciet..

bimbi

Petra
A nepovedat ti doktor kolko budes mat po opke? Lebo mne povedal a presne tolko mam, odpuchli mi 2 cm, mozno este nieco pojde dolu, ale dufam ze nie :)) som 5 t.po opke