Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

petra001

poznam ten dobry pocit ked som stare podprsky vyhodila, vsetky :-)

veru kupovanie novych podprsiek je uzasna vecička.Ale tesim sa aj na leto ked budem chodit bez nich :-)

petra 001

babymica

zacala ma odfarbovat kamoska,kadernicka,s tym,ze chcem peknu rysavu.to mi stiahla dvakrat so 6 perc.peroxidom.a potom o pol roka sama,tiez dvakrat za sebou,ale s 9 perc.som si to nadrbala na celu hlavu a uz bolo:)ja ked nieco chcem,tak musi byt hned:D a tak natural blond som hodila na to a bolo to super.tak som este dala podstrihnut tie konceky znicene a uz bolo:) vlasy to prezili,len davam vela balzamov a olivovy olej.

rita149
mne sa tiez pacia cecky von a o to viac ked vyzeraju ako vlastne:) takze uz sa tesim na nove plavky a podprdy.konecne bez komplexov.
vcera som si skusala moju uz ,,staru''' podprdu,tak mi ani bradavky nezakryla:D juuj super pocit,vobec mi nebude chybat,ani keby zo zlata bola

BABYmica09

Monny3

Dobry napad! Aspon nebudem sama, len to chce fakt odbornika, je to predsalen tetovanie a na dlhsiu dobu.

monny3

bimbi
aj mna zaujala tema pier,mam jednu davku aquamidu,ale mi to nestaci,tiez si myslim,ze to dost zvyzrazni pery ten p
ermanentny make up
BABYmica co tak ist spolu?ja som PN.

Lucy1990

bimbi

Presne ako si napisala, dolezity je rozdiel medzi obvodom pod prsiami a cez prsia, niekde som dokonca videla stranku kde sa urcovalo podla rozdielu obvodov pod a cez aky velky kosik mas nosit. Ja mam pod 68 cm a cez 94 cm :-)

petra001

Chlapi sa nezapru, moj je taky isty :-D

rita149

bimbi

suhlasim z tebou čo si pisala o tom obvode a impantatoch. Ja mam tiez 300ml a pod prsiami 70cm.Mne aj doktor povedal ze je prekvapeny ako to ukaze. Ze je rozdiel ked sa daju 300 na chudsu babu a 300 na silnejsiu , prestne tak ako si aj ty písala...

rita149

petra001

dakuem ze saq ti pacia tie moje "bomby" :-))) pre mna su užasne, lebo ked sa pozreim na foto pred opkou tak... :-) a ano mam 300ml.

drndula

ty ceckana jedna,vieš ze ja milujem tie moje podprsky :-) a mam rada prsička vonku :-)))

BABYmica09

Petra001

ja uz som bola styrikrat u kadernika, a mam to take ze pri korienkoch blond, presne take ako chcem, a konce mam este trosku do rysava , dufam ze bude stacit uz len jedna navsteva kadernika a bude to ok...ako si sa farbila sama? neznicilo ti to vlasy ? zacala som to odfarbovanie pred opkou cize su to uz dva mesiace skoro a na moje pocudovanie vlasy nemam az tak znicene ...

petra 001

ja sa nahodou tesim na nakupy,lebo ja som doteraz vystrihy nenosila,nebolo co ukazovat:) ale nemyslim si ze budem musiet vela veci vytriedit,ved co je elasticke,to sa natiahne.ale za par vecami mi bude luto urcite:((