Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

drndula

pofotim vsetko len mi to musi prisť :-) okolo 1.5 by som to mala mat doma.dovtedy este neco naskrečkujem :-))) a potom pofotim.

drndula

S tým odfarbovanim vlasov si vieme povedať...jš dom mala v kuse roky melir,čo mi riadne ničilo vlasy,potom som povedala ze dosť,stačilo-šla som ku kamarátke kadernicke a tá odfarbila..krasne to chytalo doma dom sa bála to fatbit sama,ale stali sa mi posledné tri razy zr mi tá farba jej nechyrala,tak dom sa naštvala a kupila farbu a caaaaaap ho,na hlavu...výsledok-zltko...sas hrôza..potom som skúsila nato inú farbu odporúčanu blondínkami...a chytilo fasa..norma tak zr musím tú farbu mať hodinu a štvrť aspon ns hlave,bo prvých 40 minút sa vraj pigmentuhe vlas a ďalšiu cca pol hodku chytá odtieň...tak nastastie,som nic nespalila a.dávam zábaly..

BABYmica09

Petra001

tak to si mala stastie ze ti to pekne samej chytilo, ja som bojko a radsej pojdem kadernikovi 10 krat ako sama doma experimentovat:) aj preto ze uz s farbenim skusenost mam, kedysi som bola platinova blond a dost mi to odpalilo vlasy, riesila som to extension, no velmi pekne to bolo , tak mi je za tym teraz luto :)

BABYmica09

Drndula

aj ty mas este skoro po opke tak mas stale cas aby povolilo si myslim...mne musi povolit aby sa mi tie bradavky zrovnali do rovnakej vysky .. musi povolit inac mu to nedarujem ! :))) aj kvoli tomu ze to skamenene prso je vazne cele strpnute a nemam v nom cit

BABYmica09

bimbi

vies co, tak mi radsej prosim ta posli pery na babymica09@azet.sk
150 eur nie je moc,
aj si si ich mohla sama pred tetovanim obtiahnut tou specialnou konturkou ze ako to ty chces ? alebo ona sama podla seba to robila..lebo ja by som chcela aby mi to spravila presne ako ja chcem, nad liniou mojich pier a ten rozdiel vytienovat.

drndula

Babymica,

Chápem čo chceš povedať,Ja som to mala tiež doteraz ten prsnik mam taký..hmmm...inakši,tú asymetriu vidí človek ked sa zakuka alebo ten ktorý o nej vie...
Ten pravy napr.vidím ako Keby pevnejši bol ah ked lezim,Je taký tuhší...pritom du tie prsia Uz mäkké a mam ich citlive ha som necitlive ani nemala...

BABYmica09

Drndula

ale ja nemam implantaty jeden vyssie a druhy nizsie, mam ich v rovnakej vyske, to prave co uz je citlive aj maksie nadbudlo ako keby slzickovity tvar pekny a to lave stoji stale v pozore ako keby tam bolo prilepene ako hned po opke , ako keby sval stale drzi ten implantat a nevytvorila sa ta slzicka a tym padom ze nie je povolene je aj ta bradavka trosku vyssie ako na tom pravom . tak to som sa ta pytala ze ci to este povoli , ty ich mas nahodou super a ja tam ziadny rozdiel nevidim...
baby mali ste niektora taketo pocity ze jedno prso je ako keby este stale stuhnute ?

drndula

Petra,Wauka,

Ked som robila prievan a reorganizáciu v šatníku Ja,jediné čo som vyhodila boli plavky a spodne pradlo-Podprdy,zopár šiat a mizno 2 tričká..ostatné zostalo,nakoľko Ja mam široké plecia,ako plavkyňa,takže veci eú mi dobre,kvôli tomu som musela kúpiť vacsie číslo,lebo by som rukávy mala ako vyrasteny prvák,a terax sa ku vyplnilo iba vpredu....konečne;))))

bimbi

Babymica,Monny
Mozem sa odfotit ak to zajacikovi nebude vadit,ze to nie je k teme :) inak na fotkach mam aj pery,ale je to z dialky,len ja to mam uz vyse 2rokov stare,takze uz to nie je uplne super a uz sa aj domalovavam,chystam sa pred letom znovu, naposledy som bola kontury a trochu vytienovany ten prechod,stalo to cca 150€ ak sa dobre pamatam.. inak ja mam uzku hornu peru a slaby pigmant po herpesoch takze toto riesi tento problem ,ale zislo by sa mi nieco do hernej,neviem ten aquamid sa mi aj pozdava,len som to na nikom nevidela..
Lucy
Tak ty mas nenormalne utly hrudnik,ze 68.. To ja som mala asi v 14 tich :DDD preto na tebe tie 500 vyzeraju tak svetovo,ja mam sice cez prsia 92 ale pod 75! Takze nie su na mne velmi napadne..ale ja som take chcela,takze som spokojna