Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Honey777

Lucy1990
jeeej dakujem za odpoved,tak vecer startujem :) uz mi to velmi chybalo, pooperacnu aj sportovu podprsku nahodim

leluska69

Caute
prosim radu kto vie...
Je pravidlo ze v ramci predoperacneho vysetrenia je aj vysetrenie mocu? Lebo toto bolo 3tie taketo vysetrenie co som mala a kazde bolo v niecom ine. A teraz moc vobec nepytali ja len aby ma z BB neposlali domov ze mi toto vysetrenie chyba. Treba na to internistku upozornit? Opku mam v Novamede ale vysetrenie som si robila v ramci svojho okresu:)
Diky za kazde info

Lucy1990

Honey777

Ja som bola behat po 7 tyzdnoch a uplne v pohode, vobec som necitila ze mam prsia. Dala som si pooperacnu podprdu a este jednu spevnujucu sportovu na nu a pohoda :-)

bimbi

Baby
To som sa aj ja chcela spytat- kedy mozem bez obav zacat v posilke? Viem, ze najprv len nohy, ale chrbat, ruky? Prsne svaly asi posledne,hoci teraz na nich nebudem musiet rak maket, mam to tam pekne vyplnene :) dajte mi prosim info ako to bolo u vas. Dik

Honey777

Baby jedna otazocka, kolko tyzdnov po op mozem zacat behat? ja mam uz 9 tyzd....viem,ze doktor. mi na kontrole (po 6 tyzd. povedal,ze uz mozem zacat so vsetkym)...len aby som si nieco zbytocne neurobila....

drndula

Rita,

O tom nepochybujem,žeby si teraz dala pauzu,Ved nové modely sa stále dokladáju v obchodoch...;)))))))))))