Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leluska69

bubu
a ty tiez ides do novamedu?Ja uz tiez krv a RTG mam uz len vyjadrenie internistu a ten moc poriesim tento tyzden.A to sono si mala vypisane v lekarskej sprave ze ho potrebujes? mna porazi ja to tam nemam:(tak som to neriesila baby ked ste boli u Če potrebovali ste sono prs?? Akoze halusky z informacii a stres aby som nahodou nezabudla ist na opku:D...

shilla

Ahojte baby,citam Vas uz pol roka a nasla som tu kopec informacii,ale teraz potrebujem poradit.Mam operaciu v auguste a do vykojenych prs by som mala mat okruhle 350 VP.Len tu sa parkrat pisalo,ze na take prsia su lepsie anatomy.Viete mi k tomu nieco napisat ?

wauka

bubu

krv a moc a tieto som uz aj ja absolvovala,,,,co budes platit za interne predoperacne?lebo tam som este nebola zajtra ma to caka

0705bubu

leluska69

ahoj ja mam zajtra predoperacne krv a kazala mi moja obvodna doniest aj moc myslim ze to patri k tym zakladnym veciam. mam aj rtg pluc a srdca, co bude treba k internemu a sono prsnikov mam uz tiez. 16 mam este interne predoperacne a 20. idem na to dufam ze vysledky budu ok :-))

bimbi

Davidoff
Posles aj pusinu? Chcela som ta poprosit,ak by ti to nevadilo.. Dakujeem.
Leluska
Ja som bola v novamede 1.3. moc nebolo treba,ani rtg,iba co ti napisali

davidoff

tak zajtra už aj ja pošlem fotky do galérky, zajtra to je presne 6 mesiacov čo som po OP-ke ani sa mi nechce veriť že som bola. Ináč naozaj na tých chudších babách aj 300-350ml vyzerá veľké, mayslím na takých čo majú pod prsiami ako napr. ja 65cm a obvod pŕs mám 90 po OP-ke, čiže rozdiel medzi tým mám 25 cm a je to dosť vidieť, ale kamarátka ktorá má takú istú veľkosť implošov ako ja (350ml anatóm) ale pod prsiami má 75cm, tak na nej vyzerajú takmer o polovicu menšie ako na mne. A čo riešite baby ten aquamid, ja som s ním spokojná veľmi, mám ho 5 mesiacov a som rada že som si to dala. OK zajtra pošlem aj ja fotky