Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leluska69

bubu , drndula
Dakujem
termin zatial 3.5. a to som si myslela ze ja a stres ha ha ha ved to tu uz rok citam ne:D a teraz jak sa to blizi zavratnou rychlostou som jak vymetena :))) uz aby to uz bolo za mnou... ja som nebola u mojej DR to by bolo vela zbytocnych otazok a na to som teraz nemala chut.

drndula

Leluska,

Kľud,vsetko či budeš potrebovať je nterné vyšetrenie s popisom vsetjeho vrátane krvi,moču,tlaku atď...sono prsníkov nemusíš mať,Ja som síce mala na nástojčivosti mojej obvodnej dr.

davidoff

lenpetra

ďakujem :)

shilla

neboj sa toho, čo Ti doktor určil, hádam vedel čo robí. A ku komu ideš? Neviem či si v galérke ak si pozri si napr. moje fotky, ja mám anatómy a vyzerajú ako guľaté :)

0705bubu

leluska 69

nie ja nejdem do novamedu idem Trskovi a on vyzaduje aj sono, ale myslim ze sa to tu viackrat spominalo ze baby chodili na sono. neviem ci v novamede ti to neurobia tesne pred opkou u nich cica nestresuj, ked ti to nekazal asi vie preco :-)) kazdy chce nieco ine tak bud v poho. kedy mas termin???

shilla

lenpetra
prepac moja mala slecna mi chce pomahat s pisanim.Mne sa sice paci plnsia vrchna cast,ale mam pod prsiami 69 a boji sa ,aby som nemala na tele len dve nalepene pol gule.Pred kojenim som mala C.

lenpetra

davidoff

Ahoj, Tvoje prsíčka sú pre mňa Top!! Krásne, prirodzene pôsobiace..

Mám navrhnutú rovnakú veľkosť, aj keď obvod hrudníka mám 77cm, tak uvidím

lenpetra

shilla

Ahoj, myslím si, že Tvoj operatér dobre zhodnotil Tvoje proporcie a základe toho Ti vybral guľaté.

Ja idem na opku už o tri týždne (božínku ako sa tešííím) a navrhol mi 320-350 anatómy, pretože:

1. jednoznačne mám záujem o to, aby vyzerali prirodzene
2. kvôli krátkej vzdialenosti od kľučných kostí by guľaté pôsobili, ako by som ich mala hneď pod bradou :)
3. mám tiež úplne vykojené kožky po dvoch deťoch

Aké máš pôvodné prsia? Obvod pod prsiami?