Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

davidoff

ja tak isto :) Od 3 týždňov po OP zase môžem spinkať na mojom vytúženom bruchu, inak som pred OP ani nespávala, len hore riťou :)) Po OP-ke to bola pre mňa nočná mora spať 3 týždne na chrbáte alebo boku, ale vydržala som

leus

baby
ja som dnes prvy krat od opky plavala a bolo to zo zaciatku take zvlastne, uplne som citila ako tie prsne svaly su strpnute ci co...
aaaaaa...som si dnes merala obvod cez prsia,sa mi zmensil na 89, hura!:)))))

0705bubu

leluska

ja nechapem tych doktorov co viacere baby pisali ze mali poznamky ved co koho do toho co ides a naco. ved je to tvoje telo a tvoje prachy jaj su strasne dolezity ty nasi obvodaci :-))) hlavne ked sa ich clovek na nic nepyta ..hihi

Mery NR

drndula a baby
závidím vám to spanie na bruchu :-( mne moje kočky strašne zavadzajú, tlačia ma a neviem tak ležať. inak som s nimi veľmi spokojná a nedala by som ich ani za svet

hidalgo4

Ahojte baby tak chcem sa s vami podelit o moju skusenost po OP. Samotny priebeh po OP som uz pisala. V skratke az do 5 tyzdna po opke bolo vsetko v naprostom poriadku. jedna jazva mi trosku mokvala, az sa zacala otvarat. Nevstrebal sa mi steh a tak mi rozdrazdil kozu a preto to mokvalo. Doktor steh odstranil ranu vycistil a isla som domov. Na druhy den rano som mala strasne bolesti, skoro ako cesrtvo po OP. Vecer som uz mala 38,3 teplotu. Na druhy den som k lekarovi a pri odbere steru mi praskol lozisko hnisu a takeho cosi fuuuuj a veeeeelmi vela toho so mna vytieklo. Lepsie povedane vystrieklo. Traja lekari mi tlacili prso ako spongiu. No nic prijemne. Beriem antibiotika. Bolesti boli ukrutne a teploty som mala 2 dni. Teraz chodim denne na prevaz a vzdy mi to opat praskne a vytecie,je toho uz menej ale stale je toho hnusu dost. Stret ukazal ze mam zlateho stafylokoka. Mam obavy ze bude musiet ist implantat von :(. I ked bolesti uz ustupili a celkovo sa citim lepsie, aj ranka vyzera ze sa hoji, ale ten sekret sa tvori stale :( Neviem co bude a som z toho na nervy. Uz som si myslela ze mam to najhorsie za sebou a po 5 tt sa objavi toto :(. Ked som sa spytala dokiho ako je to vazne a ze dufam,ze nebude musiet ist impos von tak sa zatvaril tak vselijak.... a povedal aby sme boli optimisti. A ako sa zbavit toho stafylokoka? uz som sa tesila ze nebudem musiet nosit tu pooperacnu podrprdu a nahodim sa :(