Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

monculiatko

Zuleko
Dakujem za rady, no jasne ze sa davaju kazda fitnesska ale ci su tam neeni niake ohrozenia ze to moze prasknut, alebo ked nieco na teba spadne alebo tak... to nehrozy? A narusaju sa pritom aj mliecne zlazy?

Zuleko

Monculiatko
Ja som bola v Chirmede a tam sa to dá aj na splátky,neviem či u iných doktorov sa to dá tiež.Ja som vyplatila v hotovosti,ale kamarátka bola v Chirmede a ona to riešila na splátky,tiež nepracovala a mamka za ňu platila,takže sa to určite dá.A s Fitnessom nebude problém,veď väčšina fitnesiek si dáva implantáty,práve kôli tomu,že cvičením im prsia zmiznú.

monny3

bimbi
mne doktor povedal ,ze po dvoch mesiacoch uz mozem cvicit,cvicim dva tyzdne a zapojila som aj prsia,pomalicky si vahy pridavam,sama prides co ti telo dovoli
poles mi pery 33nikusa33@azet.sk,dakujem.

monculiatko

Aha takze sa to da aj na splatky? A nevies mi prosim povedat ci musim byt zarobkovo cinna, lebo ja som studentka 18 rocna. A som velmi nespokojna so svojimi prsiami. Ak by mi to boli rodicia ochotny splacat, bolo by to mozne? Ci nevies mi povedat... No a chcela by som ja co najkvalitnejsi silikon a budem si ho musiet dat asi nad sval koli mojmu tvaru prs ktore su dost padnute :(

Zuleko

Monculiatko
Prsia stoja od tých 2200-3000 zvyčajne,záleží od toho ku komu ideš,akú značku implantátu si dávaš,a aký tvar.Veľa žien šetrí a niektoré si to dávajú robiť na splátky..

monculiatko

Baby môžem sa spytat kolko vas to asi vyslo tie prsia? Lebo hovorite ako keby ste sli kupit cukriky. Nieje to drahe, našetrili ste? Alebo ako ste to riešili?

davidoff

hidalgo4

je mi to tiež ľúto :"( Myslím že máloktorá z nás s tým ráta, že toto sa stane, skôr sa všetky tešíme na výsledok a že všetko dobre dopadne, mne doktor tiež hovoril aj všetky komplikácie, ale ja som ho ani poriadne nepočúvala, vypočula som si ho, ale na to zlé čo sa môže stať som rýchlo zabudla, skrátka som s tým nerátala že sa mi to stane, ale keby......... je mi to ľúto, ja pevne verím že to zlé máš za sebou a že sa teraz všetko na dobre obráti, že sa to nakoniec dá do poriadku a konečne sa aj Ty ako my tu, budeš vytešovať, veľmi držím palce

wauka

hidalgo4

je mi to luto, ale drzime stebou a dufam vsetko dopadne dobre a implose ti nevyberu :(((mrzi ma to inak moc ze taketo sa stavaju, clovek zato plati , chce lepsie vyzerat a toto sa stane,,ach :((

Mery NR

Zuleko
mňa tak isto, ako keby som na dvoch skalách ležala, tlačia ma, ale inak ich mám pekne mäkké. je to asi o zvyku..