Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

petra 001

zuza 265

vies co,myslim si ze ziadne silikonky v rukach v zivote nemal.a urcite neboli vsetky take sproste,aby s nimi nemohol byt aeste koli tomu,ze maju silikony.to je nejaky blbecek a ma nejake komplexy a snazi sa takto zaujat,aby s nim niekto komunikoval.

zuza265

petra 001

áno čítala som ju, neberiem to tomu chlapovi, ale je maniak! to už je trošku úchyláčina ako to berie. Serie ma, že dievča sa mu páči, je všetko úplne v poriadku a dozvie sa, že má silikony a už sa mu nepáči, to ako môže niekto takto posudzovať?

Zuleko

Monculiatko
Tak normálny človek si vo väčšine prípadov na to šetrí,trebárs aj rok,ak to chceš našetríš,nikomu nepadajú peniaze z neba:-)

monculiatko

Ale nad 2500 € nezarobim. To normalne pracujuci clovek nezarobi na plasticke prsia preboa. :( Idem teraz robit 4mesiace do nemecka a nezarobim tolko :(

Zuleko

Monculiatko
Nie som lekár čiže tieto otázky musíš nasmerovať na neho,splátky neviem ako sa platia,tuším okolo 230 eur mesačne, a viem že preplatíš okolo 300-400 eur,čo je podľa mňa škoda.Si mladá baba podľa mňa choď cez leto brigádovať zarobiť si a potom si dáš prsia,zbytočne preplácať.

monculiatko

Mohla by som sa spýtať, po akych splatkach to asi platila? Kolko cca mesacne? Ak to smiem vediet, lebo chcem nato pripravit rodicov :D