Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cucik8881

Lenpetra

ahoj,mozem sa opytat kolko ta to bude stat?
Pripadne ine ostatne dievcata co boli, budu operovane v INTERKLINIK kolko ich to vyslo?

dakujem :-)

drndula

Petra,

V tehotenstve žiadna sláva,to mam ešte v živej pamäti...;)) pi op rovnako...ale už he to back,milujem ten pocit zvaliť sa ba brucho a trosku zmackat tie dve fesandy..;))))) nastastie,spolupracujú

petra 001

ja som niekedy len na bruchu mohla zaspat,ale ked som bola v tehu,tak to bola katastrofa nespat na bruchu,ked som pomaly po sediacky spala.a teraz. mam tiez problem zaspat,sa citim ako v truhle :D takze ja tiez dufam,ze coskoro budem zasa moct spat na bruchu,hoci si to teraz neviem predstavit,ze kde tie kozy dam,aby nezavadzali:D
inac ja som vcera uz soferovala,ale len asi 1km po rovnej ceste a v pohode.ale inac nerobim nic take,kde by som sa namahala.

lilabmw

drndula davidoff
ja neviem akym zazrakom ale ja som spala od 7 dna uz na boku a po 2 tyznoch uz lahko aj na bruchu a teraz uz v pohode na bruchu a nic ma netlaci :-)

lilabmw

monculiatko

a co viem aj v Interklinik robia tusim na splatky ale musis byt zamestnana kukni si to na nete ale lepsia varianta je urcite nasetrit si.

lilabmw

monculiatko

ja som mesiac po opke a uz 2 tyzden som boola nohy cvicit a treti tyzden pomaly zapojuje aj vrchnu cast ale este vynechavam chrbat a prsia tam citim ze este musim pockat.Este 2 tyzdne pockam a skusim chrbat a prsia zacnem az po 2 mesiacoch ako Doki povedal.Sice povedal ze cvcit az po 2 mesiacoch ale to ja by som nevydrzala ,takze uz cvicim ak kardio bicykel v pohode hodku zvladam takze nemaj obavy zatial nepocitujem ziadne obmedzenia.Sak kazda druha fitnesskai ich ma a Nikola Weiterova som s nou pisala tiez zacala cvicit po 3 tyzdnoch takze ked si das pozor da sa to.JA uz ani neviem ze ich tam mam :-)

drndula

Monculiatko,

Suhlasim so Zuleko,kto chce,nasetri,treba mať veľkú davku sebazaprenia...ked nieco veľmi chces,musíš iné obetovať,hlavne v pripade se nemáš na toto peniaze nazvyš ha doň čosi tiez musela naspirit,mnohé odmietnuť,a dokázala tom to....máš nueco čo je priorita takže ideš aj cez mŕtvoly....ak to chces riešiť cez splátky,tak nejaku brigádu drz leto isto nájdeš,aby vsetko nemuseli rodičiaplatit,....a akvplanujes op y dr.červena rak minimalbe rok si počkás,dovtedy čosi ušetrís.neboj....

davidoff

drndula

že? To veľa ľudí tak má že spia len na bruchu, mne to veľmi vadilo ležať na chrbáte a potom po troch týždňoch keď som si ľahla na brucho, to bol taký pocit, že to neviem ani opísať. Ja sa na chrbáte nevyspím, dnes to je presne 6 mesiacov, idem pofotiť a posielam :)