Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

petra 001

davidoff,cucik

bola som v kosiciach,minuly stvrtok,portamed,mudr.jurasek.odporucam:) a vsetky vysetrenia som robila den predtym a platila som dokopy 30 eur.takze super.

shilla

Tak uz mam foto v galerke,po dvoch rokoch kojenia hrozny pohlad.

Lenpetra
Zavidim ti ten skory termin,aj ja som mala mat opku teraz,ale vyskocila mi zdravotna operacia a ta je dolezitejsia,po nej musim 3mesiace cakat,tak preto az august.Ale mozno mame podoby zaklad,tak aspon uvidim,ako to bude vyzerat :) Inak aku mas vysku a vahu ? a ake budes mat ?

Davidoff
mas krasne prsia a naozaj vyzaraju tak ako si pisala,su uplne prirodzene.

0705bubu

ahojte baby

tak ja som dneska absolvovala krvne predoperacne + moc. u mojej obvodnej 26€ za pichnutie a pobalenie do obalok. sama som si to zaviezla do nemocnice jednu na hematologiu a druhu obalku na biochemiu. hematol mam uz vysledky a peknych 30€. bio mam stvrtok si dojst preto a ratam tiez do 30€. a v pondelok hura interne ze 23€ kua kua ked sa to tak narata no diky bronaaa :-))ale za krasu sa plati a potom uz len hura trpiet :-))

wauka

monculiatko

ja by som nato tiez vzivote nenasporila, vsak skolu platim , hypoteku platim , takze tazko v dnesnom svete,,povedala som mame nech mi pomoze doktorat zaplatit :)) a ani otom nevie naco mi dala prachy tak jej to budem kvázi splacat kazdy mesiac nieco ..a zcoho zaplatim doktorat to buh ví...obdivujem ludi co vedia sporit,,aj dnes som len isla na interne vysetrenie a sup kabelka zmurkala namna cez vyklad a uz ju mam doma :D no nekup to ...

lenpetra

cucik8881

ešte ma napadlo, že na omlazeni.cz si píšem s babami, ktoré boli alebo idú do Interklinik a tiež ich to vyšlo v tejto sume..
www.omlazeni.cz

lenpetra

cucik8881

ahoj, dokopy za všetko (sono, opka, narkóza, impoše, podprda) to je 2700€.
Ešte k tomu musím prirátať interné vyšetrenie a EKG za 20€ plus výsledky z odberov 20€, ktoré mi obvodná už nedokázala zahrnúť do preventívky. Mala by som to dnes vyplatiť, opku mám 30.4., ale zavolám im, že pošlem najskôr v piatok, lebo pozajtra idem na gyndu a zaplatím, až keď bude všetko v poriadku :)

Ty máš kedy termín?

davidoff

a to spávanie na boku, či bruchu je naozaj individuálne, kamarátka spala po dvoch týždňoch na bruchu a na boku pár dní po OP-ke, mne sa nedalo, ja som to skúšala, ale necítila som sa dobre, ale každá z nás je iná a preto je to individuálne, ako aj tá bolesť, niekoho to bolí viac a niekoho menej, mňa keby ten chrbát nebolel dva dni, kým mi ho muž začal masírovať tou konskou masťou, tak ani neviem že som bola na nejakej OP-ke

davidoff

Petra001

aj mňa by zaujímalo kde Ti dali takú super cenu, alebo v ktorom roku si podstúpovala augmentáciu za takúto cenu :)