Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

Petra 001 to je normalne ja som tyzden mala brucho jak 6 mesiac a plet taku ze mozes olej spravit to prejde neboj :-)

davidoff

petra 001

nafúknuté brucho máš z narkózy, to je nič, aj ja som to chvíľu mala po OP-ke, ale to prejde. A tá cena..... teda to fakt málo si platila :) Ja som mala tiež predoperačné v Novamede deň pred OP

lenpetra

shilla

tak už si ma vystrašila :)

Ale nie, ja počítam so všetkým a keďže si chcem byť 100% istá zdravotným stavom, idem na gyndu aj keď by som nemusela.. Keby bolo niečo zlé, no čo už, opka by sa odložila.. keď už som roky vydržala, tak vydržím aj pár mesiacov.. ale samozrejme si teraz nechcem nič privolať, len píšem, že rátam aj s tým :)

shilla

Lenpetra
tak to sme trochu ine ja mam 164cm a 47gk,a navrhnute 350 VP, preto sa bojim tych polguli.Inak nechcem ta strasit,ale ja som prsia musela zrusit preto,lebo na gynde nebolo vsetko v poriadku,ale drzim ti pozajtra palce.

lenpetra

shilla

ahoj,, mrzí ma, že si musela opku odložiť, ale zdravie je dôležitejšie :)

Ja základ nemám v podstate žiaden, po dvoch odkojených deťoch mi ostali len kožky :/
Meriam 178 cm a mám 60 kg, obvod pod prsiami 77 cm, navrhnuté 320 alebo 350 anatómy dvorcom pod sval.. som ohromne zvedavá na výsledok, už sa neviem dočkať! :)

Sono mám za sebou, toho som sa najviac bála, lebo žľazu mám kvôli viacerým zapáleniam počas kojenia deformovanú, našťastie je všetko v poriadku. Pozajtra idem ešte pre istotu na gyndu, či aj dole je všetko oka, potom 19.4. odbery a 24.4. interné predoperačné. Verím, že všetko bude okej a budem konečne spokojná :)

petra 001

baby,ja mam brucho ako tehotna.neviem,ci je to tym jedenim teraz,alebo narkoza?? mozem byt po nej aka nafucana?

petra 001

baby,ja mam brucho ako tehotna.neviem,ci je to tym jedenim teraz,alebo narkoza?? mozem byt po nej aka nafucana?