Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vikiviki

lilabmw

ano kojila, 2 dievky :))), tretie neplanujeme, tiez som za vacsie :), budu to anatomy, mam malo tuku vacsie by uz nevyzerali dobre

myuska28

Ahojte baby.. Konečne som sa dopracovala Vám sem už napísat. Som rada, že to čo som tu ja "začala" pokracuje aj po 5tich rokoch. Ja mám prsia uz 4r a som maximalne spokojna a štastna, že som sa nakoniec odvažila...Takže hlavne sa toho nebojte ;)

Zuleko

Vladka
Termín operácie a konzultácie u Očenáša ešte nemám,písala som dávnejšie,že si najprv musím vyriešiť školské veci a potom sa pustím do pŕs,čiže začnem to riešiť po letnom semestri,operáciu by som chcela mať na júl/august.

0705bubu

ahojte koceny :-)

akurat studujem vysledky z hematologie vsetko ok az na riadok RDW-SD ma byt do 35,7 a ja mam 41,9. hladala som na nete ale nic konkretne nepisu neviete co to je?? a ci to je moc zle?? dakujeeem

lilabmw

vikiviki
uz si kojila?a urcite daj väčšie mne keby sa zmestili dam aj väčšie a ako odpuchaju su mensie trosku takze urcite ber to viac.A ake anatomy alebo gulate?