Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BABYmica09

Hidalgo4

Aj mna to mrzi , prvykrat som o niecom takom pocula, ale ako som sa docitala vraj ten virus vacsinou postihuje dutiny v nose a v hornej pere... Juj clovek sa tesi ze ma pekne prsia a zrazu sa toto stane.. Prajem skore uzdravenie a hlavne pozitivne myslenie

cora5

ahojte baby,chcem vas poprosit o radu,konecne idem na opk Cervenovi,bola som na konzultaciipred 2rokmi a az tento mesiac mam konecne operaciu(cakala som dlho kvoli zdrav.komplikaciam)vtedy mi odporucil 370anatomy,teraz 410ml.Mam 173cm 64kg,chcem samozrejme co najprirodzenejsie ale vela bab pisalo,ze lutuju,ze si odrazu nedali väcsie,tak som privolila na 410ml,mam ich uz aj objednane.Ma niekto tuto velkost?dufam ,ze to nebude prilis velke!!!a este jedna prosba,budem operovana v Pezinku,ten ale vobec nepoznam,v sobotu na 10hod mam byt na klinike,je to nejako daleko od vlakovej stanice?su tam taxiky keby daco?dakujem krasne za dobre rady a prajem pekny zbytok vecera ,Cora5

ivava

hidalgo4

Ahoj tak to musi byt strasne ked po takej dobe sa ti toto stane...ale musis mysliet pozitivne a urcite bude vsetko dobre...ja si to tu stale citam, chcela by som podstupit tiez operaciu, ale ked citam aj taketo veci naozaj neviem ci mam do toho ist...a co vlastne to mas koli tomu bacilu co si pisala alebo nechapem...

bimbi

Hidalgo
To mi je fakt luto, ze toto sa ti stalo.. Clovek fakt nemoze vediet, ake komplikacie mozu nastat a dokonca tolko po opke.. Ale podla mna, ked sa ranka zacina zatvarat, tak nastalo urcite zlepsenie, telo je neuveritelne ako si dokaze poradit, neboj sa, ver ze nebude treba implos vyberat, vsetko je psychika, musis verit, ze to telo zvladne a zahojis sa! Drzim palce!!!

bimbi

Hidalgo
To mi je fakt luto, ze toto sa ti stalo.. Clovek fakt nemoze vediet, ake komplikacie mozu nastat a dokonca tolko po opke.. Ale podla mna, ked sa ranka zacina zatvarat, tak nastalo urcite zlepsenie, telo je neuveritelne ako si dokaze poradit, neboj sa, ver ze nebude treba implos vyberat, vsetko je psychika, musis verit, ze to telo zvladne a zahojis sa! Drzim palce!!!

bimbi

Babymica
Nadherne ich mas!!! A je velmi vidno, ze uz zaklad si mala krasny .. " nevykojeny" chichi.. Ukazkove.. To su gulate ci anatomy?

hidalgo4

Dakujem baby, no neprajem to nikomu. Dnes som sa uz dokiho opytala na rovinu co ma caka ak sa to nebude zlepsovat. Teraz chodim denne na prevazy a vypustanie tych sekretov a vraj sa takto budeme hrat este tak 2 - 3 tyzdne a ak sa to nebude lepsit tak ma caka operacia, vybratie imposu na par mesiacov kym sa to prelieci a potom nasledne dalsia op na vlozenie imposu :( co je aj dalsia investicia :( ale hlavne nechcem na to najhorsie ani pomysliet. Dnes ked som bola tak uz toho sekretu bolo podstatne menej a dokonca aj ranka sa zatvara ale doki sa stale netvaril nejak pozitivne. Teda bol taku neutralny. Vraj sa s tymto este nestretol tak sa asi obava co sa este moze skomplikovat. Ach boze baby bojim sa.

BABYmica09

Drndula

No presne je to neuveritelne ako som si na ne rychlo zvykla.. Po operacii som bola trosku nahnevana ze su moc velke, ale nie su . Ani brat si toho nevsimol a bol doma tyzden :)