Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gabuliacik

Baby som 2a pol tyzdna po opke,spavam uz aj na boku. Myslite,ze je to ok? Prska mi pekne makknu,tvaruju sa. Vyzeraju uplne prirodzene. Vcera som bola 1.den v praci a uplne v pohode som to zvladla. Tak som rada..

gabuliacik

Baby som 2a pol tyzdna po opke,spavam uz aj na boku. Myslite,ze je to ok? Prska mi pekne makknu,tvaruju sa. Vyzeraju uplne prirodzene. Vcera som bola 1.den v praci a uplne v pohode som to zvladla. Tak som rada..

0705bubu

lenpetra

dakujem aj ja som este studopvala vecer ze co a ako a tiez som nasla ze ak ostatne v norme neriesim :-)) dakujem ti este stvrtok budem mat tu biochemiu tak hadam to bude tiez ok, pondelok interne a piatok huraaa ze jeeej co to nevidim si na nohy :-)))) krasnu stredu babenkyyy

lenpetra

0705bubu

ahoj,, nie som odborník, ale hľadala som na nete a je tam písané, že ak sú ostatné hodnoty v norme, hladina RDW-SD je nevýznamná..

cora5

lilabmw dakujem krasne:)s galerkou to uz nestihnem nemam fotky tak sa tam inak neda dostat,ale potesila si ma papa pekny vecer

Mery NR

hidalgo4
držím aj ja veľmi palce! viem ti odporučiť iba toľko čo aj ostatné baby, treba myslieť pozitívne. drž sa kočka!

lilabmw

Cora 5 ked budes mat anatomy tak budu tak ci tak prirodzene a velkost 400 sice mam ale zaklad som nemala ziadny skoro a ja mam gulate tak neviem.Ale najdes tu aj baby s touto velkostou a aj anatomami kukni fotky v galerke.A kazdopadne drzim palce.A prilis velke urcite nebudu este aby si potom nepovedala ako väčsina z nas zeby sme brali väčsie :-D A tie taxiky si radsej zisti lebo len tak neviem ci tam stavaju