Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gina3

kočky, tak bola som u obvodného dohodnúť sa ohľadom odberov atď, kedže máj sa blíži. Trnula som, čo mi povie na opku a on bol absolútne skvelý, pozitívny, že to určite dobre dopadne. Odbery mi vraj urobí bezplatne a PN mi dá na koľko budem potrebovať. Bola som veľmi milo zaskočená:)

xantipa163

Gabuliacik
super, ked uz vies s tymi "balonmi" spat na boku, ja som zacala asi 6 tyzdnov po opke, teraz polezim obcas aj na bruchu, trochu divny pocit, ale zas nezaspala by som na nich. Na boku je to uz v pohodicke.

xantipa163

hidalgo
tebe drzim velmi, velmi palce, nech sa stafylokoka zbavis, ale zdravie je prednejsie. Kebyze stojim pred rozhodnutim, ci nasilu preliecovat s implosmi, bez vyrazneho efektu, alebo ich vybrat a preliecit to poriadne, tak volim tu druhu variantu.
Zlaty stafylokok je dost odolna bakteria. A mimochodom, neviem, preco by si mala platit dalsie naklady spojene s pripadnou reopkou, ked s najvacsou pravdepodobnostou si tu bakteriu schytala pri opke.

xantipa163

BABYmica
kasli na to,na pery nechod, vsak ich mas nadherne! A prska chvalim, rovno do Playboya. :-)
Ja nemam tenke pery, skor vyraznejsie, tiez som skusala permanentny make up, akoze v pohode...ale zas raz mi ho urobila kozmeticka tak, ze uplne mimo mojich predstav a aj tak som si to potom cely cas premalovavala, kym to zacalo po case blednut.
A nepomozem si, na jednej strane sa mi plne pery pacia, ale ked pozriem kohokolvek, mozno mimo Lucy1990, mi tie napichane pery pripadaju ako z jednej formy vytlacene. To radsej zostanem pri tych mojich, ktorym staci troche viac lesku a su vyrazne akurat dost.
ja by som pery riesila,len pri fest tenkom zaklad, inak by som si vycitala, ze som si skazila pekne pery.

lilabmw

gabuliacik podla mna to nevadi ja tiez uz som spala 7 den na boku a od 2 tyzdna spim aj lahko na bruchu a zatial som v pohode prska tiez pekne sa tvaruju stale a mäkknu a to uz aj cvicim a som mesiac po takze nemaj obavy :-)