Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenpetra

wauka

gratulujem k novým prskám a neveríííím, že vo svojich prvých správach nepíšeš ani písmenko o bolesti, ale píšeš o hlade :)

0705bubu

wauka

gratulujem a zavidim v dobroom :-)) tak si uzivaj uz plny hrudnik a snivaj o klobaskach zajtra sa napracees :-))

lilabmw

wauka to je normal take pocity aj ja som take mala az ked som sa postavila a kukla na ne tak som si povedala co to mam za obrie kozy :-D co vstavanie z postele podla toho co pises sa citis relativne dobre to ja nemozem povedat som bola jak mrtva po narkoze.Tato noc bude kruta a hlavne to lezanie na chrbte to bol najväcsi des :-) ale poho vydrz to zajtra si doma a mozes si dat uz aj oravsku a klobasky :-)

wauka

lilabmw
nervy mam,keby viem ze mi nedaju jedlo tak si zabalim nieco,inak co ja viem,mam tu podprdu,divny pocit,ako keby som tam nic nemala heh ved uvidim ,kukam tv,nudim sa