Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

idana
ale to nejde len tak sa dostať do galérie. Jednou z dalších podmienok je aj prispievať tu na fóre,nie len sem prísť a hneď sa informovať o galériu.

lilabmw

idana poslala si foto uz na galeria@zoznam.sk?ak ano tak zajacik ti to uz poslala a ak nie tak musis asponjedno foto pred jej poslat a potom mozes fotky kukat

lilabmw

wauka

nie neukazali len mi prsiel oznamit ze mi dam dal tie väcsie a videla som ich v obväzoch cele obviazane az 4 den co som si ju opatrne rozopla tu podprdu a este stale ma to bolelo skor som si netrufla ani moc ju davat dole.Ty si cislo ze hladkas tak pekne hladkaj mozno sa skor zahoja ale je pekne o teba ze uz teraz mas k nim vztah :-D

wauka

lilabmw
to mi zajtra povie asi,pocuj v den operacie ti ich neukazali?ved ani neviem co mi tl dali?ale uz sa snimi zoznamujem,hladkam ich.;)

wauka

lilabmw
to mi zajtra povie asi,pocuj v den operacie ti ich neukazali?ved ani neviem co mi tl dali?ale uz sa snimi zoznamujem,hladkam ich.;)

wauka

lilabmw