Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wauka

baby
tak vyspala som sa do ruzova,akurat ma chrbat neskutocne boli a krk,samozrejme aj tlak citim,ked som isla na wc brut pocit,ze sa mi vytrhnu z hrude,neprijemne,kks vlasy mi stoja jak neakej socke;) po akej dobe uz nebudem citit tlak a bolest chrbta? ze zeny kolko si vytrpia za krasu

drndula

Lilabmw,

Uz som ťa nestihla na fcb,kde di kúpila tie neonky Podprdu plus nohavičky a tričko?parádne sú...;))-

lilabmw

baby mica

a sice som ich v osiali kupila ale stale ma este tlacia kostice na jazvicku len ta biela mi sedi v pohode lebo je taka viac latkova este musim taku podobnu dalsiu kupit:-)

lilabmw

BAby mica

ani jedna neni vystuzena lebo by som ich nedala a tie ruzove su Ccka ale asi 2mm uz mam bradavku len sa mi strasne pacili ale inak mam tie ostatne v galerke Dcka ale fakt mas pravdu normalne je tazko zohnat peknu podprdu Dcko som bola prekvapena ze tu zltu neonovu a tu bielu v galerke mali Dcko som bola stastna a dakujem aj ty ich mas peknucke :-)

BABYmica09

lilabmw

Pekne prsicka v peknom spodnom pradle:)To ruzove co mas som videla v NY , len ja si take vystuzene este nemozem dat:( len obycajne latkove zatial mozem a to je dost tazke zohnat D -cka

bimbi

Wauka
Aj ja ti gratulujem k prskam, si ina frajerka, co tu citam :)) ja som isla umret od bolesti prvy den, tak sa teskaj a drz sa.. A nezjedz spolubyvajucej veceru :D