Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

petra 001

baby,kedy ste si prelepovali naplaste? ja som sa ich este ani nedotkla a pockam az do pondelka,lebo idem vyberat stehy.potom ste si s cim mastili jazvicky?
a mna uz svrbia teraz tie jazvy.ale neodvazim sa to odlepovat.ved naco

lilabmw

wauka

a priprav sa ze aj prska ta zacnu svrbet hrozne ked sa zacnu hojit aj jazvicky.A inak po stalom lepeni som uz aj ja mala vyhadzane po tou naplastou som si ich potom uz nedavala ked mi opadali chrasticky ved naco potom uz.:-)

lilabmw

wauka

kazdy to ma inak ja som mala najhorsie 4 dni ,5 den bol zlomovy potom uz to bolo len a len lepsie.Este potom ma asi 2,3 dni chbrat bolel a potom uz ok.A tlak tusim asi tyzden pri vstavani som citila potom este som to citila pri vstavani ale uz bolest ziadna.Tabletky proti bolesti som brala 4 dni ,5 den uz len jeden krat Flector a potom uz pohodicka tak len pekne vydrz stoji to zatu bolest prve dni som si hovorila sama sebe ja krava ze som sa nato dalo ale fakt to stoji za ten vysledok.Aku mas pooperacnu asi C cko nie?

petra 001

wauka
no ja som tyzden po a stale ma boila,hlavne rano,ale to uz je taka bolest jak nebolest.tlaky skor.a tabletky od bolesti si dam raz za den.
inac gratulujem k novym prskam:)

bimbi

To som omylom odoslala vcerajsi prispevok :)
Wauka
Vcerajsok mas za sebou a u mna bol prvy den najhorsi takze uz ti bude kazdym dnom lepsie, tie tlaky ale este urcite budu..

bimbi

Wauka
Aj ja ti gratulujem k prskam, si ina frajerka, co tu citam :)) ja som isla umret od bolesti prvy den, tak sa teskaj a drz sa.. A nezjedz spolubyvajucej veceru :D