Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

bimbi gratulujem a som rada ze uz nemas bolesti ja som presne ten typ ze od 7dna neviem ze ich mam.Neviem ci to neni tym ze som pravidelne sportovala a aj sportujem ze vsetko celkom fajn znasam a aj moje telo teda dufam ze aj nadalej nebudu komplikacie alebo bolesti.Moje oslavili zatial len mesiac ale leti to rychlo velmi.Ja som hned vedela ze dam väcsie a to Dr. tiez najrov spekuloval ze dame 375 ale ja ze ked sa zmesti nech tam tych 400ml narve a nastastie to narval ale to bolo uplne max na prvy krat.

baby
kazda co sa chysta na opku tak chodte urcite do max.inak sa vam po case budu zdat male :-)

bimbi

Baby
Tak konecne ma po 6. tyzdnoch uz prestali prska boliet, teda neviem preco ja som to mala takto, ked niektore po tyzdni spia uz naboku.. Ja spim na boku od mesiaca po opke a na brucho som skusila ale urcite by som tak nezaspala, dost nepohodlne..konecne si ich cez den prestavam uvedomovat, ze boli robene.. A velkost.. No ked som vyzlecena su super, som spokojna a muz je z nich hotovy :) ale v tricku, neviem hadam mohli byt aj tie 410 ml.. A vsak dam vystuzenu podprdu, co uz.. A to som sa bala ze mi budu 370ky vela.. Drndula mala si pravdu a dobre ze som vas posluchla a nesla som do mensich..takze dnes oslavuju 6. tyzdnov chichi

bimbi

Petra 001
Ja som do stehov teda kontroly neprelepovala, to bolo na 12. den, potom mi Dr. kazal prelepit jazvytakou paskou Micropore, taka priedusna, aby boli jazvy tlacene( ze nebudu tak do vysky) a mam si to prelepovat pri sprchovani kazdy 3-4 den AZ MESIAC.. A prave rozmyslam,ze dnes mam 6 tyz.od opky, ze uz by som aj mohla prestat.. A viackrat prizvukovali ze jazvy nicim nemazat !!! Teda aspon u Cervena je to takto..

lilabmw

Petra 001

a ja som mala samovstrebavacie takze neviem mne nevyberali stehy neviem ako to je potom u tychto stehov.

lilabmw

Petra 001

naplasti ?po tyzdni so isla na kotrolu tam mi ich prelepil Dr.a potom dalsi necely tyzdne som ich mala nakolko som sa az po 2 tyzdnoch osprchovat cela mohla.A potom uz obden som menila naplasti pokial chrastick neopadali a jazvicky od 2tyzdna mi kazala repikovym cajom namocit tampon a potierat ranky a fakt pomohlo zachvilku boli prec a jazvu mam uz teraz krasnu bielu zatial bez problemov.A nenatieram nicim len masirujem cele prsia aj jazvu.Doki tvrdi ze nenatierat ale kazdy tvrdi inak.A svrbet ta to bude pokial neopadaju chrasticky

cucik8881

lenpetra

ahojik aj mna to tak bude stat 2700 + este tie predoperacne vys.

ja idem na opku uz teraz 18. 4
tak uz som taka nervozna :-)
kazdopadne dam vediet ake to tam bolo atd.
a dakujem velmi za ten link na omlazeni pokukala som to :-))
ty budes mat aku to znacku tych implantatov? ja polytechy a neviem sa rozhodnut ci 325 alebo 285 lebo som dost chuducka mam pod prsiami 69 cm
tak neviem...povedala som doktorkovi nech vezme oboje a ze ja sa rozhodnem dovtedy :-)
ty mas ako?