Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kitty1

Cawte kocky,

Mame nove pekne forum so zamknutou galerkou. Je pekne a prehladne. Pridte sa prosim pozriet a poradit ostatnym.

www. plasticka-chirurgia.eu

lenpetra

bimbi, davidoff

ja by som šla aj do 400, keby mi to doktor odporučil. Lenže vraj väčší obvod pod prsiami mám preto, lebo mám prsia vysoko a keby mi dal veľké, mala by som ich pod krkom. Spolieham sa na jeho odborný pohľad a úsudok. Sľúbil mi trojky, to mi bohate stačí.

davidoff

lenpetra

ja byť Tebou ak môžeš, choď do väčších. Ja mám pod prsiami len 65 cm a mám 350ml anatóm a je to super, ja by som si Tebou dala viac

bimbi

lenpetra
Urcite si daj tie 350 ky, ked mas obvod pod 77, vobec nebudu velke, ja mam 370 a su velmi prirodzene, v obleceni skor nenapadne, fotky skresluju a uz ich mam odpuchnutejsie ako na fotkach, ozri v galerke, aj sisente ich ma ale ona ma mensi obvod pod a preto vyzeraju vacsie..
Xantipa, Lucy 1990
Vy ste dokedy prepepovali jazvy? Az do druhej kontroly alebo staci 6 tyz.po opke? A vlastne ja by som uz mohla spat aj bez podprdy oddnes.. Ale asi nebudem :)

Mery NR

lilabmw
ty máš jazvy krásne biele?? baby vy tiež?
lebo ja ich mám úplne bordové, taká sýto červená čiarka..

lenpetra

shilla

Ahoj, ďakujem pekne, že si na mňa myslela. Našťastie je všetko v maximálnom poriadku..síce ešte si počkám na výsledky cytológie, ale všetko ostatné mám zdravé, takže mi nič nebráni tešiť sa na opku..

Samozrejme ešte odbery a interné, ale som toho sa už obávam najmenej :)

cucik8881

Ahoj, veľmi Ti držím palce, nech Ti opka dobre dopadne :) Aj ja už som nervózna, ale skôr z toho ako dopadnú vyšetrenia a či mi niečo nenájdu..opky sa nebojím, veď na tú by sme sa mali v podstate tešiť,, chceme predsa konečne prsíčka :)
Byť Tebou, vyberiem si väčšie, aj keď sa asi uvidí aj na sále, ktoré Ti viac sadnú.

Budem mať 320 alebo 350 anatómy (asi tiež polytech)- asi ja som sa ešte nevedela rozhodnúť vo veľkosti, ale prikláňam sa skôr ku 350, keďže mám obvod pod 77 cm. Každopádne by som chcela, aby vyzerali čo najprirodzenejšie.. mám predsa len dve deti a nepotrebujem a ani nechcem vyzerať umelo :)

bimbi

Lilabmw
No...povedzme ze uz nemam 20 :)))
Ale mas pravdu, predsa kazde relo reaguje inak a mne aj zdvihal lavy prsnik zvnutra tak mozno preto.. A doteraz si ho zvnutra a zospodu poriadne necitim aj bradavku skoro vobec.. Dufam ze to prejde

lilabmw

bimbi

zeby vekom?Neviem teraz si nemozem kuk foto tvoje ale urcite nemas viac ako 30 alebo? :-) neviem cim to je ale urcite aj telom ako reaguje na nieco cudzie v tele a urcite aj celkovy stav organizmu podla mna.Ked bude raz druha opka dam ale urcite aspon 500-600 to viem urcite :-) zatial mi moje 400ky stacia ale dokedy? Ked mi zeny stale vymyslame a stale sa nam nieco nepaci :-D