Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

lenpetra, 0705bubu
Som si vas pomylila..ale obom vam drzim palceky, ani sa nenazdate a uz budete mat 6 tyz.po opke ako ja, to tak strasne leti.. A budete si pripadat strasne sexi a stale sa budete rozopinat pred zrkadlom z podprdy len tak kuk nachvilu aby ste sa uistili ze je to pravda- ako ja :))) ja tomu nemozem uverit, ze ich mam, az teraz ked bolesti pominuli si ich zacinam vychutnavat a vidim ze p.dr.Cerven mal pravdu, v tom co mi navrhol a vsetko sa splnilo do bodky, je neskutocny majster, som stastna, ze som presla jeho rukami!! A verte, ze vy to budete tiez takto citit.. A zase ti drndula musim dat za pravdu, ked som citala toto iste od teba, ja to tak isto citim ako ty a viem co si prezivala.. Som si citala to obdobie ked si bola ty po opke.. :)
Baby tak hor sa do toho !!!

drndula

Dnes mi prišli pigprsrnky z Bon Prixu,parádne tá väčšia velkost Je ďalekoooo lepšia konečne bradavky Ja svojom mieste...;)))

drndula

Davidoff,

Kde nakupujes podprsenky?zháňam takú velkost. Márne,zvyčajne sú 75D,pritom pod prsiami mám 71 cm,diky

davidoff

lenpetra

aha no jasné, vidíš to som nevedela, tak potom OK. Trojočky budú určite ja nosím s tou veľkosťou podprsenky 70E tak držím palce

0705bubu

ahojte tak biochemiu mam ok este pondelok interne a mam vsetko :-))

cucik8881

ahoj aj ja budem mat polytechy okruhle. pod prsiami mam 68 a idem asi do 410 vysoky profil alebo 325 stredny ze donese oboje a rozhodne sa potom ktore budu krajsie. ja mam dost velky rozdiel hrudnik a boky hihi taka hruska tak to pekne vyrovname. 20.4 idem na to o 9,30 predomnou ide este jedna baba tak sa tesim ze nebudem sama :-)))