Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jankamichal

ahojte baby..neviem ci si pamatate...operovali ma uz v oktobri na prska..no a teraz asi o tyzden ma caka dalsia operacia uz podotykam 4..am riadne nervy a uz neviem co mam robit...mam s tym stale problemy...stale a dookola sa mi otvaraju rany...najprv len na pravom prsku a teraz prave je ok od poslednej opky co som mala vo februari a teraz zase lave nejak naprd,,nechapem to, lebo rezim dodrziavam..mam malu dcerku, ktoru som uz pol roka nerdzala na rukach a uz som dost psychicky na dne z toho..operacia na ktoru som sa nenormalne tesila sa zmenila na moju nocnu moru ...teraz sa mi moc neda pisat a nechcem strasit cakatelky ale ak mate otazky tak napiste a ja vam rada odpoviem

lilabmw

wauka to je normal na zaciatku ma lave bolelo potom to preslo a prave som citila viac aj bolo viac opuchnute takze to chce cas moja musis vydrzat ja som ten aescin tiez brala dober to a bude to lepsie uvidis :-)

vikiviki

Ahojte, neviete naaaahodou kolko stoji sono prs v chirmede? dnes som uz bola na odbere u svojej obvodnej, a sestricka vravela ze su u nas strasne cakacky... tak neviem

wauka

baby
prosim nepiste hned aby som nestresovala a pod,chcem sa len spytat je to normalne asi ze len lave prso ma boli,aj pri vstavani,a len lave mam o dost napuchnute? berem aescin vulm,hadam je to normalne lave ako kedy som mala fakt o dost vacsie je to viditelne aj cez podprdu

lenpetra

bimbi

Ďakujem za povzbudzujúce slová :) Už sa neviem dočkať!!! Stále je to pre mňa také imaginárne, aj keď už sa mi to blíži a vravím si, že už len pár dní a budú prsíčka, aj tak si to ešte neviem predstaviť a pokiaľ sa nepreberiem z narkózy a neuvidím ich, neuverím tomu :)

gossip_girl

davidoff,

no ahooj, dlho si nebola. Prska si teda uzivas? prosim ta aky mas obvod cez? A aky si mala pred?

pery ako? po tej druhej davke lepsie?

bimbi

Mery NR
Ja mam jazvy bledoruzove, tenucke dost nenapadne, sama sa cudujem, jazva po cisarskom po dvoch rokoch az teraz zacala blednut, bola cervena a vystupena ale cas vela robi, takze az ich mas take, neboj casom vyblednu a vstebu sa, nebudu vypukle, mozno nieco na jazvy uz teraz by si si mohla dat..