Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

gossip_girl

ahoj, pred som mala iba 75cm, teraz 89cm, pod prsiami mám 65cm, pery super tiež. Veď mám fotky po pól roku od operácie vo foťáku, musím to už poslať do galérky

petra 001

janka michal

ved aj pre telo tomusi byt strasna zataz.3 krat narkoza za par mesiacov a dalsia pred tebou:((. mna bolia este len tyzden asom z toho nervozna,ze nemozem robit to. co chcem a ty uz takto fungujes ako dlho...strasne.ale hlavu hore:)

gabuliacik

jankamichal
je mi to strasne luto, co prezivas.. chapem plne tvoj smutok, ale skus sa nastavit v hlave pozitivne, ze uz to bude ok, psychika naozaj zohrava velku rolu.. myslim na teba, drzim ozaj palceky, nech uz toto rychlo pominie a mozes zit opat kvalitny zivot a netrapit sa s tymto...

jankamichal

petra 001, ja neviem co sa to dje a preco...vsak ja som nikdy nemala problem s hojenim ran..takze to vobec nechapem..snazim sa mysliet pozitivne,ale fakt ako pises,ja uz to neviem a nedokazem po tom vsetko..stale som myslela pozitivne, a uz idem na 4 operaciu a fakt mi je stale do placu..ako hrozne..

drndula

Slahnuta minarikova....ta bude v zivote riadne trpiet,zdravotne....

Jankamichal,

Čo hovorí na toto dr.?telo sa bráni...to máš takéto zle hojenie jaziev bežne či?sakra,mrzí má to svtebou,držím palceky,hlavu hore,aj ked Vidim že,to stojí veľkú dávku trpezlivosti....

jankamichal

lilabmw, dakujem..no prvy krat hned po operacii ma pravy prsnik bolel dost a strasne mi napuchol, po vybrati stehov mi hned ten vecer v sprche zacala tiez riadne krv z prska,ked som sa sprchovala..takze som chodila s tym, doktor mi to viac otvoril a vytlacal mi krv a nehal tak,ze sa to same nejak zahoji.no nezahojilo,tak mi to len umrtvil a robil mi len prave prsko, potom uz som to mala zahojene a urobila sa mi tam taka vydutina,rana sa mi otvirola na hrubku asi 5cm a praskla,tak ma asi po mesici ak nie aj viac uspali a urobili mi to a aj lave prso..lebo to som zvonku mala krasne zahojene,ale mala som tam taku vytudinu a to som mala vlastne otvorenu vnutocnu cast rany a zliaty implos..tak vo februari ma operovali no a teraz ako som vravela prave ok, lave ma bolelo a po siedmych tyzndoch sa mi to zhorsio nenormalne..takze asi v stredu idem na dalsiu operaciu..no lenze sa bojim toho,ze zase budem vsetko dodrziavat malu nenosit ani nic a po siedmych tyzdnoch zase proboelm..vsak namiesto 2mesiacov hojenia to ja budem mat uz 8..fakt som zufala z toho..a neviem co robit

petra 001

jankamichal
boze,nezavidim ti a ani si nechcem predstavit,co prezivas.kazdy,kto ide na opku,nerata ani v tom najhorsom sne,aby sa nieco skompikovalo.tvoje teloich nechce prijat,alebo len tie rany sa nechcu hojit?keby ti ich vybrali,tak sa zahoja v pohode?vela sil prajem,hlavne mysli pozitivne,aj ked viem,ze je to asi takzke po tom vsetkom.

lilabmw
na topkach som to citala.ze si dala 900ml.

jankamichal

gabuliacik, dakujem..no vlastne mi stale otvorili, vycistili a zasili naspat vo vstekych troch vrstvach..ale ani mi nevyberali implantaty nic..no a mne sa to nie a nie zahojit..stle sa mi otvarala rana na pravom prsku a lavy som mala uz zahojreny,no lenze tam sa mi to otvorilo vo vnutri a mala som tam vydutinu,ktora ma bolela,tak mi museli robit aj lavy a teraz po dvoch mesiacoch sa mi pravy zahojil ok..aj ked sa mi zase trosku ta rana natiahla,ale len trosku ale zase lavy som mala od zaciatku tvrdsi aj ma bolel,nemohla som ani na ten bok otocit a uz mi to vlastne drzi len vrchna vrstva(koza) a je len otazkou casu kedy mi to zase praskne..takze ma musia zase uspat a urobit mi to..ja uz neviem co mam robit..vyberat si ich nechcem dat..vsak som sa tak na to tesila,ale na druhu stranu,ak sa mi to zase stane,tak uz neviem..uz teraz to dost zle psychicky znasam a fakt som si aj poplakala kvoli tomu..uz mam toho akurat tak dost

lilabmw

Petra 001

to vazne odkial to mas?co je sibe uz nacisto?Sak skonci jak Lolo Ferrari a bude mat....problemy dozivotne s chrbticou prinajmensom