Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

JankaMichal
Ja som mala podobný problém ako ty,síce nie až v takom rozsahu,ale po operácii sa mi zle hojili rany stehy mi vyberali tuším až na 4 týžden od Op,a následne sa mi urobili také ako keby otvorené dierky na jazvách,chodila som to stále prelepovať a ošetrovať,ale mne sa to viac menej hneď zahojilo a operatér vydedukoval,že som alergická na šicí materiál.Držím ti veľmi palce,nech je táto OP už tvoja posledná a hlavne úspešná!!

lenpetra

jankamichal

Ja mám doma dve baby a tak si dokážem presne predstaviť, aké utrpenie prežívaš.. Keď sa zotavíš, určite jej to vynahradíš.
Veľmi Ti držím palce!!!!!

jankamichal

bimbi..ani si nevies predstavit ake to je,ked sa mi mala pyta na ruky a ja ju stale a dookola nemozem zobrat..ked sa chce so mnou blaznit riadne a ja nemozem..ale uz to zacina byt vidiet,aj ked som s nou doma,ale uz je vidiet na nej,ze to vníma,ze ja ju na ruky neberem, nepomojkam ju riadne ani nic podobne..a to ma najavic bolí..vsak je pomaly viac s mojou mamou ako so mnou..a bude to tu zase..operovali ma v oktobri a ja stale nemma pokoj..uz sme boli tri krat prihlasene na kurze plavania ,nemozme chodit na ziadne taketo aktivity a uz veru chcem,aby sa toto vsetko skoncilo a mozem sa mojej dcere venovat naplno..vsak 8mesiacov je skoro 3/4 roka.a to je veru vela..a kazda matka ma asi chape

jankamichal

dakujem Vám baby, ste naozaj super a veru,ze mi to pomaha...no jedine co mi doktor povedal,ze asi budem mat poruchu imunity a tu vraj ani nemusia zistit aj ked by mi robili speci vysetrenia..takze neviem..ale pamatam si,ze pred tromi rokmi som bola na imunolog. testoch a vsetko bolo v poriadku..vsak poslala som nejake fotky,ako mi vyzeraju obe prsia, potom ako vyzera prave zahojene po pol roku..mam tam dva stehy..potom ako mi vyzera to lave prso co mi maju operovat a ako mi vyzerali prsia aj pred tym..ked som mala napr otvorenu ranu..aj aku som mala modrinu..nechcem nikoho strait,ale budete si vediet aspon sledovat svoje prska ci je vsetko ok..DAKUJEM VAM

jankamichal

dakujem Vám baby, ste naozaj super a veru,ze mi to pomaha...no jedine co mi doktor povedal,ze asi budem mat poruchu imunity a tu vraj ani nemusia zistit aj ked by mi robili speci vysetrenia..takze neviem..ale pamatam si,ze pred tromi rokmi som bola na imunolog. testoch a vsetko bolo v poriadku..vsak poslala som nejake fotky,ako mi vyzeraju obe prsia, potom ako vyzera prave zahojene po pol roku..mam tam dva stehy..potom ako mi vyzera to lave prso co mi maju operovat a ako mi vyzerali prsia aj pred tym..ked som mala napr otvorenu ranu..aj aku som mala modrinu..nechcem nikoho strait,ale budete si vediet aspon sledovat svoje prska ci je vsetko ok..DAKUJEM VAM

bimbi

Jankamichal
Boze aj mne je ta velmi luto a ani si neviem predstavit, co prezivas, ja mam tiez male dieta a nezdvihala som ho len 6 tyz. A 8 mesiacov tak to je az neuveritelne.. Tiez si myslim, ze by podrobnejsie vysetrenia krvi mohli nieco objasnit, ved by lekari mali patrat po pricine preco sa toto deje, to nie je ze jedna reopka, tak dokelu to ich vobec netrapi? Riesia nasledok ale nie pricinu.. Budem na teba v stredu silno mysliet, drz sa!!!

lenpetra

jankamichal

Ahoj.. síce ma opka ešte len čaká, ale nedá mi to.. musím Ti napísať, že Ti veľmi držím palce, nech sa čoskoro zahoja Tvoje rany nielen na tele, ale aj na duši a nech si čo najskôr spokojná.

Každá do toho ideme s tým, že nám sa nemôže nič stať, sme predsa zdravé a tak s rizikami nejako nechceme počítať a potom si čítam takéto správy a uvedomím si, že je to naozaj riskantné a nie vždy to dobre prebieha/dopadne :(

solnicka

Cavelko baby,
som viac ako 5 mesiacov po opke a musim poklopkat ze vsetko super vdaka Bohu!!! velmi sa tesim a vobec mi uz nepridu velke nejako som si zvykla :) ale tak som spokojna premaximalne :)
Chcela by som sa opytat vas co chodite do solarka ze ci si treba este prelepovat jazvy alebo ako? bola som este len raz len na 5min (ja niesom nejaky zastanca skor odporca ale musim :( ) a este asi tak 3alebo 4 krat budem musiet ist tak chcem vediet ze ako je to s jazvami....Dakujem

jankamichal

baby dakujem vam este raz...rano som mala strasnu debku,som len plakala..boze strasne to na mna dolieha..o operaciu ako taku by ani neslo,ale ide o to,ze co ked sa mi to zase stane...ja si nemyslim,ze mam problem s hojenim ran, uz si zacinam mysliet,ze je v tom nieco ine...vsak poslem nejake fotky do galerky a tam posudte sami..teraz ako pekne rana drzi,ale pod nou sa mi robi ja neviem ci to krv aleboco a to sa mi tlaci von..ale koza to zatial drzi no zacina mi ako keby pukat..na druhom tom pravom prse mam ranu zahojenu ale aj tam mam dva stehy a neviem co s nimi..a keby som mala ja problem s hojenim ran,tak si myslim,ze sa mi to vobec nehoji ani na jednom a to by bolo inak vidiet a museli by mi ich vybrat..po porode som sa hojila dobre, po autonehode tiez..takze toto vobec nechapem..neda sa mi to pofotit moc dobre,tak aspon cosi.ked ma priatel pofoti potom poslem...takze prosim mysliete na mna..posielajte mi pozitivnu energiu a hlavne na operaciu,nech to uz vsetko dobre dopadne..

Mery NR

jankamichal
to nemyslíš vážne?! ja som bola úplne v tom, že si ok keďže sa neozývaš a ty sa takto trápiš. nechápem ako je to možné, však sa ti prská pekne hojili po tejto poslednej februárovej opke. nemôžeš mať nejakého bacila v tele, alebo alergiu na materiál akým ťa šijú? však keď sa ti rana už 8 mesiacov nevie zahojiť?! mala by si si u obvodnej vyžiadať komplet veľké vyšetrenie krvi podľa mňa, niečo v tele musíš mať čo zabraňuje hojeniu