Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tenda1

janka michal

ahoj , držím palce nech Ti to dobre dopadne , je to určite poriadne na nervy , tak ešte raz držím palce...kedy ideš znovu na opku?bude Ťa znovu robiť ten istý doktor?

Zuleko

Lila
presne!Neznamená že 900ml sa rovná 9 prsia,ona sama povedala,že to veľmi prehnali tým že to označili až za 9,takže podľa mňa má tam možno niejakých 700-750 a ako stále média si to prikrášlili a napísali,že ma 9,veď take cecky ani neviem či má niejaká ,,celebritka,, :-))))Ani lolo nemá také:-)))

lilabmw

Zuleko

presne toto som aj ja povedala kebyze ma dieviatky tak ma väcsie ako Lolo Ferrari.A 900 ml pochybujem ze jej spravi deviatky prsia.

davidoff

jankamichal

aj mne to je veľmi ľúto že máš takéto problémy a malé dieťatko, ktoré nemôžeš chytiť na ruky, neviem si to predstaviť, tiež mám dve malé detičky a musí to byť veľmi ťažké dávať si pozor, aby si svoje vlastné dieťa náhodou nezobrala na ruky :"( je mi to veľmi ľúto, ale pevne verím že sa to dá všetko do poriadku, že sa rany zahoja, operatér urobí všetko čo je v jeho silách a Ty budeš môcť viesť zase normálny život. Naozaj treba vedieť aj tie negatíva pri tejto operácii, jasné že sa stávajú, môžu sa stať hocikomu z nás, len každá si hovorí, že mne sa to nestane, ja som si to tiež hovorila a nepripúšťala si to zlé čo by sa mohlo stať. A bola som sebec, nemyslela som vtedy na moje deti, keby sa niečo nepodarilo, že by som ich nemohla brať na ruky, alebo niečo podobné. Veľmi som to chcela........ dobre že si napísala, nech baby čo tu chodia vedia že nie všetko je ružové a stávajú sa aj takéto prípady, aj keď nie často, alebo teda my o nich tu často nečítame. Ja Ti len prajem zo srdca, nech táto OP je Tvoja posledná a môžeš si vychutnávať život s rodinkou ako predtým, držím Ti veľmi palce :)

bimbi

jankamichal
Urcite jej to vynahradis.. vela sa jej venuj, lahnite si spolu, vela sa jej dotykaj, hladkaj a bozkavaj aby citila ze ju lubis, fyzicky kontakt je pre malych to najdolezitejsie, ale viem, ze aj moj ked spadne tak chce pomojkat a hopa.. Uz si teda dost zvykol za rucicku, predtym som ho dost vlacila ale neda sa nic robit.. Neboj sa aj toto prejde a budes to mat za sebou a zostanu ti uz len neprijemne spomienky..

Zuleko

A baby podľa mňa to je blbosť,že má Jana Mináriková až 9 prsia,ona sama to vyvrátila,a napísala,že dobre že nie rovno 20 napísali že má:-)))