jankamichal
aj mne to je veľmi ľúto že máš takéto problémy a malé dieťatko, ktoré nemôžeš chytiť na ruky, neviem si to predstaviť, tiež mám dve malé detičky a musí to byť veľmi ťažké dávať si pozor, aby si svoje vlastné dieťa náhodou nezobrala na ruky :"( je mi to veľmi ľúto, ale pevne verím že sa to dá všetko do poriadku, že sa rany zahoja, operatér urobí všetko čo je v jeho silách a Ty budeš môcť viesť zase normálny život. Naozaj treba vedieť aj tie negatíva pri tejto operácii, jasné že sa stávajú, môžu sa stať hocikomu z nás, len každá si hovorí, že mne sa to nestane, ja som si to tiež hovorila a nepripúšťala si to zlé čo by sa mohlo stať. A bola som sebec, nemyslela som vtedy na moje deti, keby sa niečo nepodarilo, že by som ich nemohla brať na ruky, alebo niečo podobné. Veľmi som to chcela........ dobre že si napísala, nech baby čo tu chodia vedia že nie všetko je ružové a stávajú sa aj takéto prípady, aj keď nie často, alebo teda my o nich tu často nečítame. Ja Ti len prajem zo srdca, nech táto OP je Tvoja posledná a môžeš si vychutnávať život s rodinkou ako predtým, držím Ti veľmi palce :)