ahojte baby..nejdem vas vsetky menovat,lebo si to moc nepamatam..tak hadam odpoviem na vsetky vase otazky..idem do narkozy teraz 3krat..raz mi to robil len v lokalke,to nebolo taz take hrozne..nie je v albume fotka,ake som to mala otvorene pred tym ale je tam fotka ake to mam teraz..mam tam asi krv a bojim sa,aby sa mi este nieco nestalo,vraj mi moze kusok krvnej zrazeniny putovat po tele a mozem z toho (ak sa mi to dostane do srdca)dostat aj infarkt..tak aj taketo som si v priebehu par dni vypocula a veru nepridava mi to na nalade...stehy som mala raz samovypadavajuce vraj...ale po niekolkych tyzdnoch som si ich sama dala dole,lebo sa snimi nic nedialo a uz mi zarastali do koze..a teraz naposledy mi doktor nejak vnutorne sil rany,no vycnievaju mi tvrde stehy a picha ma to,tak ja neviem ake stehy to vlastne su..ale myslim,si ze ked su samovyp. tak su maksie nie??ja neviem vobec..s malou sa snazim si apson skladat,bezkat s nou za rucku a postiskat ju..stale jej davam pusinky.ale ked ona sa chce aj ponosit aa to mi je velmi luto,ako pisala jedna kocka,ked padne a buchne sa tak sa chce ponosti trosku,alebo ked ju nieco boli aaaach..aj sa mi ten lavy prsnik posunul nizsie na fotke to trosku vidiet,aj ked si dam vystrih,tak prave prso mi uz je vidiet a lave nie..neviem preco sa mi takto posunul..vsak uvidim co povie doktor na to..idem k tomu istemu ako doteraz..ako ste sa citili po narkoze?jaj mne sa da vzdy straasne cikat a vycikam asi tolko co za cely den nie (aj ked do tej ich uzasnej misky a nemam to rada,ale nic sa neda robit) a som strase smadna a minule som mala take stresy,ze sa mi pred podanim narkozy ako keby dalo vracat a ked som sa prebrala na izbe,tak mi hned tak bolo..ale o to nejde..lenze ja mam strasny pocit viny ..ja sa na to aj budim a ja to vobec nechapem..asi kvoli tej malej,ze sa jej tak nemozem venovat alebo ja neviem..a to je pre mna hrozne..to mam po opke..a nemam rada,ked tam musim byt..tak sa asi vypytam domov ako aj naposledy ma pustili po par hodinach domov..doma to lepsie zvladam..ako ste pisli vsetko ma svoj dovod a uz som sa snazila prist na to,aky dovod ma toto..no ale na nic som neprisla..kupila som si vitaminy na imunitu a celkovo na kozu,vlasy,nechty...aj caje rozne..tak sa snazim dat si telo dokopy..
tak vam este raz DAKUJEM KRASNE..MYSLITE NA MNA..hadam ma to caka v stredu..vsak to sem este napisem..neviem nikto sa mi neozval zatial len mi tak predbezne vcera doktor povedal,tak hadam ma nenehaju cakat.. a inak v stredu mam narodky,tak dufam,ze mi daju dobry darcek a uz to bude dobre :) ak mate este otazky kludne sa pytajte