Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Barbarella

millena

inak, na to hrdlo je výborná šalvia, ale aj med alebo iné včelie produkty (propolis)
alebo praobyčajná slaná voda :-)

millena

baby,
o 5 dni mam opku (aj ked to este nie su prsicka) a mam pocit, ze ma zacina pobolievat hrdlo :( nejake "babske" recepty na to?

barbarella,
ak sa v stredu neozvem, znamena to, ze mam PO a termin bude volny ;)

gabuliacik

Sisente
Dakujem za radu,s tym sexom,mam strach aby som nieco nepokaslala...
Podprdu som chcela dnes kupit,ale obvod mi lepsie sedi 80 alebo 85 a kosi k potrebujem D,mozno az E,lebo ma zatial Dckova tlaci kostica,tazka kombinacia. Neviem nic kupit...

BABYmica09

Xantipa163

Prepaz ze odpisujem az teraz ale nevsimla som si ze si mi pisala.. Tie pery viem ze su chulostiva zalezitost , ale myslim si ze permanentnym make upom sa neda zas tolko pokazit :))) a urcite do toho pojdem skor ci neskor, chcem si ich dat zvyraznit trosku:)

sisente

gabuliacik

je to podla mna na tebe, su rozne varianty poloh, kam ta pusti, tam chod :) a podprdy normalne s kosticami ale bez push up vyplne, kludne aj take hrubsie, ale kdekolvek dostat aj kosticove len s cipkou.

jankamichal

:((((( fuuuu, velmi prevelmi drzim palce nech sa to vylieci a mas konecne klud a uzivas si malu aj zdrave, krasne prsia!!!

gabuliacik

Baby
Mam 2otazky na vas... Kolko po opke ste zacali so sexom? A kde ste zohnali nevystuzenu podprsenku s kosticami?

ivava

Jankamichal

Ach boze to mi je naozaj luto...neviem co by som robila na tvojom mieste a co ti povedal doktor, preco ti na tom pravom prniku nevyberie tie zvysne stehy ked nevies co s nimi a uz ho mas v poriadku to prave???a to lave boze moj...ja sa len rozhodujem ci mam alebo nemam ist na operaciu,ale ked citam toto tak ma to uplne odradza...fuuu je to strasne...ale drzim ti paste nech Ti vsetko vynde ako si zelas...drz sa...a inak ktory doktor ta robil???viem ze to nemusi byt jeho vina ale neviem ako by som to uz riesila...

BABYmica09

Jankamichal

To je hrozne co sa ti deje, neviem si to sice predstavit ale musi to byt velmi tazke hlavne na psychiku.. Co keby si si implantaty dala na cas vybrat? Zahojili by sa ti vsetky rany , sice by si sa musela vzdat plneho dekoltu ale mala by si konecne cas na to aby sa tvoje telo zregenerovalo a zahojilo, mozno tvoje telo odmieta silikon a je to zatial jedina moznost.. Zdravie je predsa dolezitejsie . Rozmyslsla si uz aj nad touto variantou? Po case by si uvazila aj tvoj operater ci bude vhodne ich opat vlozit

zuzi16

Ešte niečo...

cca asi pred rokom, presne 18.4. som bola ja na opke. Mala som vtedy aj prístup do galérky od Livii, ale teraz to nejde,hmm....

webovú adresu mám, aj sa tam dostanem, ale heslo nejde,hmm...

mám v galérke fotky aj ja..
chcela by som pridať po opke...:o))