Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Wauka
To je v pohode ked nejdes velmi cez bolest, take bezne veci som aj ja robila, sama budes citit, ze toto uz nie, ze to velmi boli..a 400ky budu super, si chuducka, pekne na tebe vyniknu :)
Xantipa
Dakujem, zavolam sestricke

wauka

lilabmw

no asi kazda mame taku podprdu od ocenasa:))

bimbi
no tiez kazda kamoska vravi ze budu bomby,,ale zas take velke urcite nie ,,mam ich 400ml VP..uvidime ako budu vyzerat za 2-3tyzdne..dufam som to nepokaslala dnes som pomaly pucovala zemiaky, aj som prach utrela,,,,spravila som haruľu....ach teraz som si uvedomila ze som len 3dni po OP a kktinu som spravila :(

bimbi

Wauka
Dobre bomby to budu, ta podprda velmi stahuje..ale zas ked odpuchnu budu super.. Ake to mas? Uz mam z toho gulas:)

janica25

jankamichal to mi je tiez neskutocne luto ze mas taketo problemy a este ked mas malicku a nemozes ju popestovat.no mna to este len caka za dva mesiace tiez mam dve male deti 11mesiacov a 2,5 roka ale si ma vystrasila a tiez nad tym vsetkym teraz rozmyslam coby som spravila pri takych malych.U koho si bola operovana?Inac mas krasne tie prska take prirodzene to mas ake anatomy a aku velkost?

bimbi

Xantipa
Dakujem za odpoved :) tak uz hadam prestanem prelepovat, kontrolu by som mala mat 29.4. v Pk, ale nebudem na Sk, tak pojdem o tyzden skor.. myslis ze to bude problem? Hadam ma nevyhodi.. bude to 7 tyz.po opke a este ma cerven nevidel, na kontrole po 13.dnoch bol ten mlady, cerven bol pn.. Tak hadam ma vezme, co myslis?