Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

tenda1

ja som mala aj Miraculous ale to su uz riadne prsiska v nej, ja som ju predala kamoske,ani mi moc nesedela, moznon teraz ked ich mam uz make ,tak by sedela.
Ja mam rada kolekciu Angels by Victoria Secret.tam su tie podprsky peken aj dobre sedia.Teraz mam objednanu z very sexy kolekcie :-) Len objednaj ,ten material sa neda porovnat z podprskami u nas, su makucke, tie farby , no užasne...

cinimini87

ahojte baby

chcem sa vas opytat,po akej dobe sa vam zacali zmaknut prsia? ja som 2 tyzdne po opke a este stale su dost tvrde.....

0705bubu

millena

ahoj na hrdlo odporucam aj pastilky tantum verde s citronovou prichutou myslim ze jedine liecia aj zapal v hrdle a su naozaj vybornee :-)) aj chutovooo

tenda1

rita149

a akú nosíš? len Miraculous či aj inú ?
Ja by som chcela dáku peknú pusch up :-)
Nevedela by si poradiť ktorá pekne sedí?

tenda1

milena

už neviem presne aký to bol , veď v lekárni Ti poradia - na cmúľanie pre dospelých :-)

držím palčeky:-)

millena

tenda1,

dakujeeem za radu...a ktory preventan si mala? lebo pozeram, ze su rozne druhy: akut, clasic, quattro. zajtra hned nabehnem do lekarne.

rita149

tenda1

aj ja mam Viktorky podprsky, aj teraz mam objednanu a čakam na nu :-) obvod75 je 34, takze 34D tak ako si pisala

tenda1

Baby

chcela by som si kúpiť dáku podprsku od Victoria Secret , vedeli by ste mi poradiť akú nosíte Vy ? Chcem mať prská pekne spolu :-)
Nosím veľkosť 75 D tak by to asi mala byť veľkosť 34D však?

tenda1

milena

ja som mala presne to isté , pred opkou ma bolelo hrdlo a niektorá baba tu mi poradila Preventan na cmúľanie , pomohol po dvoch tabletách , určite si ho kúp