Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gabuliacik

Katka54
si si ista,ze je to opuch? na fotkach nie je nejaky viditelny rozdiel medzi prskami. ja som mala lave prsko ine ako prave, aj som tam mala viac svojho "materialu",takze je o malilinko vacsie. ale vidiet to si myslim len ked sa ozaj zahladis a vies o tom... nemala si pred opkou to prave troska vacsie?

gabuliacik

hidalgo
fuha, to mi vobec nic nehovori... drzim palceky nech si vporiadku co najskor... mrzi ma ze mas starosti s prskami :-(

Katka54

Baby,
som 2 mesiace po opke a prave prso mam stale vacsie, opuchnute. Sem-tam pobolieva, zboku pichne.. Prakticky uz robim vsetko, velmi sa neobmedzujem uz v nicom, co sa tyka bezneho kazdodenneho zivota..co prsia dovolia, to robim.. A jazvy mam pod pazuchou stale syto-ruzove, viditelne.. Vobec neblednu.. Do kelu, a to ja som tielkova, nosim tricka bez rukavou.. Baby, ako to bolo u Vas? S doktorom som bola dohodnuta na kontrolu po sviatkoch, musim sa mu ozvat, ale teraz bojujem s crevnou chripkou..:(

Ritus,
kedy odpuchli Tebe a ako to bolo s jazvami u Teba? Inak vies o tom, ze nam na leto u nas zrusili kolarium? Mas nejaky novy tip? :)

gabuliacik

hidalgo
prosim ta u kt. doktora si bola?

cinimini
mne zacala makknut po 2tyzdnoch, ale ako to tu citam, tak je to velmi individualne.. daj tomu cas, si kratko po opke..

hidalgo4

xantipa163

Toho stafylokoka som pravdepodobne pri opke neschytala, lebo to by sa prejavilo hned par dni po opke a toto je az po 5 tyzdnoch. Ja osobne si myslim, ze mi prekazali tie samorozpadavajuce stehy, lebo prave na postihnutom prsku sa mi zle hojila ranka a to preto lebo steh sa nerozpadol a zacal drazdit kozu a ta mokvala, po 4 tyzdnoch mi steh vybral a ostala mi tam dierka a ci sa cez tu dierku ten bacil tam nedostal. keby sa mi to hojilo bez problemov tak sa asi nic take nestane. Ked budem musiet podstupit opku tak mu poviem nech mi uz tie rozpadavajuce stehy nedava. A teraz su dve varianty operacie. Jedna ze sa v jednej operacii vyberie implos vycisti sa v roztoku, vycisti sa prso, vlozi sa implos spat a zavedu sa drenazky a budu sa robit preplachy a budeme sa modlit aby sa to vyliecilo. Lenze o tejto metode doki iba pocul a nema s tym osobne skusenosti takze neviem ci mam ist do toho. Druha varianta je taka vybrat preliecit a byt pol roka iba s jednym prsom, co je deprimujuce lebo cele leto chodit v rolaku je teda hrozna predstava. Trauma uplna. Asi sa zacnem informovat aj u inych doktorov ci s tym skusenost maju a co by robili oni.