Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

katka54

ano viem , chodim tam do solarka, a v sobotu som bola naposedy a hovoril mi ujo ze uz kolarko nie je, ja chodim do mylnou do dermacentra
prsička som ja nemala opuchnute skoro vobec, len zamkli a to asi po 2 mesiacoch ,viem podla toho ze mi lepsie zacali v podprske sediet
jazvy mam peken, uz len vyblednut,je ch este vidiet. ale su uz celkom pekne

leus

ja to mam este v predklone ale prave dnes mi to kamoska chytala som jej to ukazovala a zistila som ze to nemam az tak, asi som pribrala alebo co, oan hovorila ze to je nic, ze ona to ani neciti poriadne, tak neviem čim to je.ale je to citit trochu.musime asi len pribrat :-)

Zuleko

strangeemily
Áno podmienkou vstupu do galérie je, že musíš zaslať foto svojich pŕs pred operáciou ak si chceš pozerať fotky ostatných žien.Sú tam aj baby ktoré majú foto pŕs až po OP..no v každom prípade ak sa chceš dostať do galerky musíš tam zaslať foto inak si prezerať ostatné baby nebudeš môcť.

strangeemily

Zuleko
samozrejme:)ja tu chodim kazdy den a citam vase prispevky,ja chcem ist na operaciu,pre plastiku som rozhodnuta uz 6rokov ale az teraz si ju budem moct dovolit,myslim financne:)dufam ze sa mi tento rok podari ist na konzultacku,chcem ist ku panovi dr.Cervenovi najlepsie do Pezinku a preto by ma zaujimali jeho prace,a to mam poslat fotku svojich prsnikov aj ked este som neni po opke?

Zuleko

strangeemily
Hlavnou podmienkou je prispievať tu na fóre, a potom zaslať foto pŕs do galérky,ktorú spravuje zajačik:-)))

xantipa163

hidalgo4
rozhodne sa informuj aj u ineho doktora, skus Ocenasa, Cervena...Ocenas vlastne riesil aj Vladku, ked mala problem a v Chirmede sa im velmi nedarilo…

Zuleko

Leus
Presne ako si napísala,všetko chce svoj čas,ja som rok aj dva mesiace po Op,a mne jazvy úplne vybledli až po roku,čiže baby na všetko sa čaká,nič sa nedá zaraz hneď:-)))Niekomu prsia zmäknú sôr niekomu neskôr,to isté je aj z jazvami:-)

leus

baby
co chcete 2mesiace po opke , jazvy vyblednu az daky rok od opky, ozaj chce vsetko cas, ja som nervacila za tvrde prsia, mne len teraz zacinaju ozaj maknut a to som 5mesiacov od opky , inak mi uz zmizlo aj to vlnenie v predklone co som tu spominala(Rita ty ho este mas?)

Mery NR

katka54
som na tom podobne. jeden prsník mám ako keby väčší, zo spodu taký plnší. neviem či to bude opuch alebo to už takto zostane. zase nie je to až tak vidieť, ani mi to nevadí. páčia sa mi aké sú. tiež som 2 mes. po opke. ja mám v utorok kontrolu. opýtam sa a dám ti vedieť čo mi na to povedal Očenáš. a jazvy tiež presne ako píšeš :-) pekne zahojené, ale taká červená čiarka, vôbec mi to nebledne ako iným babám. ale ja si pamätám, že aj jazva po cisárskom mi neskôr bledla. som 9 mes. po pôrode a jazva je ešte stále trošku červená. kolárko máš aj v NR v Mlynoch. rita tam už tuším aj bola mi písala. keď budeš mať cestu do NR daj vedieť a môžme si dať kafé s krpcami :-)