Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leluska69

vikiviki
no keby si nemohla na opku tak ti to povedia na internom ale pre istotu by som volala na kliniku kde ta maju operovat ja som tak volala minuly tyzden a pri niektorych hodnotach nevadi ked vyskocia nad normal...

vikiviki

baby, dnes som bola pre vysledky, mam hranicne hodnoty pecen. testov. Na internom povedali, ze to nie je problem. Som z toho nervozna, keby som musela odlozit opku, tak ma poraziiii. Stretla sa niektora s tym?

0705bubu

wauka

ahoj :-) mne doktor hovoril pokial zena nema problemy s implantatmi netreba s nimi nic robit ani menit po rokoch.

baby
prosim vas aj vy ste si museli pichat nejake 2 tyzdne po opke injekcie do brucha? mne to dneska zahlasila internistka uff :-(( uvidim co povie doktor ked si to precita v tej sprave hm hm . inak uz mam vsetko hotove a v piatok idem na to :-))

lilabmw

to s tou vymenou by aj mna zaujimala tak ako aj wauku.Na implose mas dozivotnu ale co to znamena v preklade ze uz ich nemusim menit alebo sa musia po 10 rokoch lebo podla mna sa opotrebuju po rokoch

wauka

bimbi

dakujem ,,,a kde si si kupila tu ruzovu a tigrovanu podprdu? vidim ze to mate skoro kazda v albume,,je to asi MUST HAVE tovar,,,takze aj ja to chcem mat :D

bimbi

Wauka
Pokial ja viem implantaty sa nemusia menit, pokial ti nesposobuju ziaden problem.. Baby si davaju vymienat, ked chcu vacsie, ked odkojili a prsia zmenili tvar, ci chcu opat vacsie.. A baby, ktore boli na opke cca pred 10.rokmi, si davaju vymienat, vdety boli implose inej kvality ako teraz, robili neplechu, xantipa ti povie lepsie a vtedy casto davali pod zlazu, tak si ich baby vymienaju.. Ja teda dufam, ze ja menit uz nebudem a dozijem s nimi :)))
Do solarka mozes ist ak prelepis jazvy podla mna, sle ja nechodim tak to neviem naisto..
Tie stehy som mala aj ja a ked som bola na kontrole, tak mi vybrali jeden- kde mi vybrali znamienko( tesne pri jazve), takze tam neboli!! Ja neviem ci vypadli al.som mala vnutorne sitie..
A spat na boku som zacala po mesiaci, skor sa mi nedalo, bolelo.. To musis sama vyskusat, niektore spia po tyzdni, ale ja by som to neriskovala..

wauka

baby mam zopar otazok

1. po akej dobe sa vymienaju implantáty,neviem som blba asi ale doteraz som si myslela ze su celozivotne ked to tam raz daju tak sa nevymienaju ze uz robia take kvalitne nie jak pred 20-10rokmi
2. po akej dobe ste zacali chodit do solarka, neublizim si ked po 2tyz si prelepim jazvy a pojdem?
3.po kolkych dnoch sa vstrebu resp. vypadnu vstrebatelne stehy?
4. po akej dobe mozem spat na boku?

napisem vam zazitky :D dnes osm bola na poste sakra a ledva som isla sak ma to pritahuje k zemi :D isla som jak stara babka nezvyk no....neviem ci u kazdej alebo len u mna ale ja nepouzivam ani flector ani nic proti bolesti a od 2dna od OP v podstate fungujem normalne, varim upratujem, obliekam si veci cez hlavu, umyvam si hlavu, v podstate vsetko ale MEGA si davam pozor dufam si niako neublizim tym,,,,akurat strasne bolesti mam prvych 5sekund ked sa rano zobudim a zdvihnem sa z postele , akurat ma chrbat neskutocne boli v noci tak aj 6-7krat sa zobudim a premiestnujem sa po celom byte, kazdy gauc vyskusam na hodinku,,,takze akurat spanok zle znasam