Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

0705bubu

wauka

jooj ako keby sme toho nemali malo :-(( no ved uvidim co povie doktor mozno to ani nebude treba, krvne mam vsetko super len kvoli antikoncepcii vraj ale ma zvazit operater tak uz pockam :-)))

wauka

bubu
to podla toho aku mas krv podla mna,,,,priatel mal tiez hustu tak si musel pichat bolelo ho to dost uz po 5vakcine, ale tak da sa to vydrzat,,skor to stípe

wauka

bubu

tie injekcie do brucha,,,takze priatelovi operovali koleno a tiez si musel 2tyzdne pichat do brucha take injekcie ale to nic neni ,,to aby si nedostala trombozu nieco ako na riedenie krvi,,

tina33

Ahojte všetkí prsnaté dievčatá.Dlho som tu nepísala žiadny príspevok som 4mesiace po opke a môžem napísať,že všetko je v najvetšiom poriadku.Rozhodnúť sa ešte raz tak neváham.Chcem sa spýtať pozerala som fotky veľa Vás tu pribudlo tak gratulujem a vítam v klube.A som velmi zvedavá fotky JANKAMICHAL tu poslednu fotku čo má že čo to je???aj mna operoval Očenáš tak ma to zaujíma.

vikiviki

gabuliacik

si ma potesila, ja uz len rozmyslam, zajtra mi ma volat este sestricka, ze ako no tak jej poviem. este mi treba sono prs, a uz len cakaaat...

rita149

lilabmw

na implantaty je zaruka len keby mas nejaku zavaznu kompikaciu s nimi, inak ked chce vymenit za vacie musis platiti plnu cenu.Myslim ze nam navzdy nevdrzia, lebo co viem kazda zena po case ide na vymenu po rokoch.Pokila nebudu problemi , nemusia sa menit ale asi kazda pojdeme este raz :-)

nella700

Ahojte dievcata. Fuuu... som prekvapena ako vela je tu prispevkov a komentarov, neda sa vsetko precitat, tak zrejme to tu bolo uz rozoberane milion krat, chcem sa opytat... judr cerven mi odporucil 360, alebo 390 Nagor HR, vkladane cez podpazusie. Mam stihlu postavu a sama som mu hovorila, ze nechcem po opke vyzerat ako playmate, ale chcem aby boli tak akurat velke. SVoje mam tak 1,5. Poradili by ste mi ku kt. by ste sa vy priklonili, pretoze viem, ze vela zien po operacii lutuje ze si hned nedala vacsie. Chcem sa spytat este ako je to ohladom fajcenia, pretoze denne dam krabicku a v papieroch je ze den v operacii, inde, ze aj 2 tyzdne, tak neviem. Potom, ci ste uzivali dake lieky na hojenie ran atd... Dakujem velmi pekne za odpoved