Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

petra001
ja som dnes išla na tutovku do new yorkeru na tú modrú podprdu so žltými ramienkami a v NR už nemali ani jednu, to preto, lebo som minule zaváhala :-(( fňuk

petra 001

ahojte ,
ja som dnes bola vyberat stehy.doktorko velmi spokojny so svojim dielom,samozrejme aj ja,stehy sa krasne hoja,chvalabohu.dufam,ze to aj tak ostane.predpisal mi gel na jazvy,ze o tyzden si mozem mastit.vola sa contractubex.mate niektora skusenosti?viem,ze niektorym odporucaju nemastit jazvy vobec,ale myslim,ze tomu nijako neuskodim,ci?a uz sa mozem konecne cela osprchovat,tak sa tesiiim,lebo to polosprchovanie bolo otrasne,lebo ja sa vyhrievam aj pol hodiny v sprche:D
a dnes som bola kuknut v new yorkeri na podprdy,sa mi velmi pacila ta modro-zlta co ma luciaaa1 sa mi zda a C-ko mi bolo male,sranda.takze D-cko som si kupila.ale aj tak sa mi zda,ze celkovo ten strih je nejaky uzky a bradavky mi len ledva zakrylo.ale vyzera super:)

petra 001

ahojte ,
ja som dnes bola vyberat stehy.doktorko velmi spokojny so svojim dielom,samozrejme aj ja,stehy sa krasne hoja,chvalabohu.dufam,ze to aj tak ostane.predpisal mi gel na jazvy,ze o tyzden si mozem mastit.vola sa contractubex.mate niektora skusenosti?viem,ze niektorym odporucaju nemastit jazvy vobec,ale myslim,ze tomu nijako neuskodim,ci?a uz sa mozem konecne cela osprchovat,tak sa tesiiim,lebo to polosprchovanie bolo otrasne,lebo ja sa vyhrievam aj pol hodiny v sprche:D
a dnes som bola kuknut v new yorkeri na podprdy,sa mi velmi pacila ta modro-zlta co ma luciaaa1 sa mi zda a C-ko mi bolo male,sranda.takze D-cko som si kupila.ale aj tak sa mi zda,ze celkovo ten strih je nejaky uzky a bradavky mi len ledva zakrylo.ale vyzera super:)

petra 001

nela700
urcite nebudes vyzerat ako playmate ani s 390. ja som mala tiez skoro ziaden zaklad a mam375 a nikto si nic ani nevsimol.takze ja by nevahala s vacsimi,vazne.vobec nebudes mat ziadne velke koziska.
a spravne by si nemala fajcit,taky tyzden urcite a este ak beries HAK tak uz vobec,ja by som sa osobne velmi bala,ako tato trojkombinacia,ze cigarety,tabletky a opka...no nikdy nevies..neriskuj,ved niesi mala.

bimbi

Hidalgo
Neboj sa, ak sa to zlepsuje, tak si myslim, ze je to na dobrej ceste, urcite to konzultuj s viacerymi lekarmi, viac hlav- viac rozumu a dr. Cerven- vyborna volba!!!

bimbi

Jankamichal
Pozrela som si tvoje fotky, tie posledne dve to co je ??? Ako tina pisala aj ja som zvedava.. Tak pozajtra ides? Este to plati? Ozvi sa, sme zvedave, a samozrejme drzime ti palce, drz sa !!!

bimbi

0705bubu
Ja som to mala po opke kolena, heparin- ak je to ono, do brucha, je to proti tromboze, ci embolii.. Je to dost bolestive, ale zvyknes si a v pohode to das :) co je troska bolesti? Ked budes prsata sexica:)

hidalgo4

Tak opat to vyzera zase o nieco lepsie, moku je opat menej a ranka sa zatvara ale este stale nemam vyhrate. Hladala som na vselijakych forach tento pripad a zial sa mi zda ze sa ziadna kocka s takymto problemom nevyhla operacii :( a to ma desi. U mna to vyzera ze sa to hoji, len sa obavam co sa stane ak sa ranka zatvori. Ci sa to vnutri nebude plnit nadalej. Neviem. Oslovila som aj Dr. Cervena tak uvidime ako pochodim.

0705bubu

wauka

jooj ako keby sme toho nemali malo :-(( no ved uvidim co povie doktor mozno to ani nebude treba, krvne mam vsetko super len kvoli antikoncepcii vraj ale ma zvazit operater tak uz pockam :-)))