Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jerseygirl

babenky, ktore ste boli u dr.Ocenasa, a ktore mate vytvorenu galeriu, je mozne si pozriet vase fotky,lebo ja som tu nova...a nevyznam sa v tom,neviem ako sa dostat na galeriu..moc dakujem

jerseygirl

babenky, ktore ste boli u dr.Ocenasa, a ktore mate vytvorenu galeriu, je mozne si pozriet vase fotky,lebo ja som tu nova...a nevyznam sa v tom,neviem ako sa dostat na galeriu..moc dakujem

jerseygirl

jerseygirl

lenpetra
dakujem,budem cakat ako si bola spokojna

tenda1
dakujem, jeeej super,lebo nad Ocenasom som tiez rozmyslala,takze aj ty si bola spokojna...prosim ta a robi anatomicke aj cez pazuchu,lebo ja sa tych jaziev pod prsiami bojim ako budu vyzerat,radsej by som cez pazuchu,ale zevraj vela doktorov to nerobi,lebo ze to je narocnejsia operacia...a co sa tyka hojenia a bolesti,prebehlo vsetko ok?

jerseygirl

ahojte,prosim vas, mohli by ste mi poradit,dobreho chirurga okrem dr.Cervena{ten je tusim najlepsi, ale cakacia doba cca rok a pol ma odradza :-{...}, rozhodnuta som pre anatomicke silikony,len neviem kto je este taky dobry..velmi by ste mi pomohli pri rozhodovani,dakujem

lenpetra

jerseygirl

Ahoj, kamošky boli tento mesiac u Hederu v Interklinik a sú maximálne spokojné. Obe dostali anatomické. Ja k nemu idem 30.4., tiež budem mať anatomické, tak Ti potom môžem podať čerstvé info :)

tenda1

jerseygirl

no ja som bola u dr.Očenáša , on robí hlavne anatomické a je tu veľa báb od neho...nečaká sa dlho a robí na viacerých klinikách

jerseygirl

ahojte,prosim vas, mohli by ste mi poradit,dobreho chirurga okrem dr.Cervena{ten je tusim najlepsi, ale cakacia doba cca rok a pol ma odradza :-{...}, rozhodnuta som pre anatomicke silikony,len neviem kto je este taky dobry..velmi by ste mi pomohli pri rozhodovani,dakujem